Αρχική Σελίδα Αρχική
Καλέστε μας στο Κάλεσε μας 210 6037990 EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα

Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)

Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)
Epson
Δωρεάν 5 χρόνια εγγύησηςΠαράδοση σε 1 με 3 ημέρεςΝέο Προϊόν
Κατόπιν της αγοράς έχετε και δωρεάν 5 χρόνια εγγύηση Απαιτείται εγγραφή! Δείτε παρακάτω τις λεπτομέρειες.
Διαβάστε αναλυτικά στοιχεία προσφοράς »
797,00 €
(642,74 € +24% ΦΠΑ)
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Not available at the store Μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
Κωδικός Προϊόντος: 48539
Δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής
Εντός Αττικής:
(Εξαιρούνται τα νησιά)
Δωρεάν μέσω Courier
ή Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα
ή Δωρεάν παραλαβή από τη ΔΙΑΣ logistics
Εκτός Αττικής:
+6,00 € μέσω Courier
ή Δωρεάν με δική σας μεταφορική
Κύπρος:
10 € μέσω Courier
ή Δωρεάν με δική σας μεταφορική
Μοιραστείτε το
Στα social media Facebook Twitter Pinterest

Περιγραφή Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)

WORKFORCE DS-770

Καινοτόμος επαγγελματικός σαρωτής

 

Έξυπνος σαρωτής μικρών διαστάσεων με τροφοδότη φύλλων και πρωτοποριακές έξυπνες λειτουργίες που διασφαλίζουν γρήγορη σάρωση υψηλής απόδοσης πολλών εγγράφων.

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες της σάρωσης εγγράφων

Ο γρήγορος και έξυπνος σαρωτής εγγράφων DS-770 με τροφοδότη φύλλων αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη διαχείριση επαγγελματικών εγγράφων, εξασφαλίζοντας απόδοση και ευελιξία παγκόσμιας κλάσης. Με δυνατότητα σάρωσης σε ταχύτητες έως 45 σελίδες/90 εικόνες το λεπτό στα 300 dpi και δυνατότητα χειρισμού 100 σελίδων τη φορά χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων που διαθέτει (ADF), αυτός ο ισχυρός σαρωτής μικρών διαστάσεων προσφέρει πολλές επιλογές διαχείρισης μέσων που επιτρέπουν τη γρήγορη αποτύπωση, δημιουργία ευρετηρίων, αποθήκευση και κοινή χρήση σημαντικών εγγράφων για την επιχείρησή σας.

Ο σαρωτής DS-770 μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να διατηρήσει τον έλεγχο κρίσιμων πληροφοριών, να βελτιώσει την ποιότητα των επιχειρηματικών σας αποφάσεων και να ενισχύσει την απόδοση των λειτουργιών και των διαδικασιών.

Γρήγορη και αξιόπιστη επεξεργασία πληροφοριών

Λόγω της ανάγκης αποτελεσματικού αυτοματισμού πολλών διαδικασιών υποστήριξης γραφείων και πελατών, ο σαρωτής DS-770 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να απλοποιεί την καταγραφή δεδομένων, ενώ παράλληλα παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, αξιοπιστίας και δυνατότητας κλιμάκωσης.

Οι λειτουργίες αυτές υποβοηθούνται από τη δυνατότητα αποτύπωσης εικόνων υψηλής ποιότητας (300 dpi) σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό οφείλεται στις λειτουργίες βελτίωσης εικόνων, όπως είναι το αυτόματο κροπάρισμα μεγέθους, η αυτόματη διόρθωση κλίσης (σκληρών πλευρών) και η μείωση αλλοίωσης χρωμάτων. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες πραγματοποιούνται χάρη στην υψηλής απόδοσης μονάδα CPU διπλού πυρήνα με ενσωματωμένη επιτάχυνση υλικού.

Κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή

Το προαιρετικό κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή έχει σχεδιαστεί ειδικά έτσι ώστε να ενσωματώνεται άψογα στον DS-770 και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στο γραφείο σε σχέση με έναν τυπικό επίπεδο σαρωτή. Επίσης, επιτρέπει την αποδοτική σάρωση μιας ευρείας γκάμας μέσων, όπως γραμματόσημα, διαβατήρια, βιβλία και άλλα.

Ισχυρή τεχνολογία απεικόνισης

Προσαρμόστε εύκολα τις εικόνες κατά τη διάρκεια της σάρωσης, μέσω του λογισμικού ενίσχυσης εικόνων της Epson που περιλαμβάνει λειτουργίες αυτόματου ισιώματος και αυτόματης περιστροφής. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η αναγνώριση γραμμοκώδικα και η δυνατότητα ζωνικού OCR, επιτρέπουν, επίσης, το γρήγορο διαχωρισμό των εγγράφων και την εύκολη ονομασία των αρχείων.

Δυναμική και αξιόπιστη τροφοδοσία εγγράφων

Οι έξυπνες λειτουργίες, όπως είναι το Ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού, αποτρέπουν τις ενοχλητικές διπλές τροφοδοτήσεις, διασφαλίζοντας την ακριβή σάρωση και αποτύπωση κάθε φύλλου στην υψηλότερη ποιότητα. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες υπερήχων και οι ρυθμίσεις μήκους χαρτιού διασφαλίζουν ότι η αποτύπωση δεδομένων είναι πλήρως αξιόπιστη.

Στον πυρήνα του ενεργού συστήματος τροφοδοσίας βρίσκεται μια πρωτοποριακή σχεδίαση δίσκου που επιτρέπει την πιο εύκολη σάρωση των σελίδων, μειώνοντας την τριβή μεταξύ του δίσκου και της σελίδας που πρόκειται να σαρωθεί. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα μέσα να περνούν μέσα από τη συσκευή πιο εύκολα, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τα σφάλματα κατά την τροφοδοσία.

Η λειτουργία Παράλειψης σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να σαρώνετε, εύκολα και γρήγορα, πατώντας απλώς ένα κουμπί, απαιτητικά μέσα, όπως φακέλους ή έγγραφα με σημειώσεις post-it, χωρίς να ανιχνεύονται ως ελαττωματικά.

 

Step 1: Fill upStep 2: Set upStep 3: Print

Λειτουργία αυτόματης σάρωσης

Η Λειτουργία αυτόματης σάρωσης ξεκινά μόλις ένα φύλλο χαρτιού τοποθετηθεί στο σαρωτή, ενώ διαχειρίζεται ταυτόχρονα τη φυσική και την ψηφιακή διαδικασία, επιτρέποντας την επεξεργασία μεγάλου αριθμού εγγράφων σε διαχειρίσιμες ποσότητες.

  •  
  •  

Αυτόματη ανίχνευση θήκης φύλλων

Εάν το μέγεθος του εγγράφου είναι μεγαλύτερο από A4, έχει ακανόνιστο σχήμα, εμφανίζει πτυχώσεις ή τσαλάκωμα ή είναι κάποια φωτογραφία ή πρωτότυπο έντυπο που έχει αξία για εσάς και θέλετε να αποφύγετε κάθε ενδεχόμενο να υποστεί ζημιά, μπορείτε να το σαρώσετε χρησιμοποιώντας μια θήκη φύλλων. Με τις έξυπνες λειτουργίες διασφαλίζεται ότι η θήκη φύλλων αναγνωρίζεται άμεσα από το σαρωτή. Έτσι εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο, καθώς δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε ρυθμίσεις. Τα έγγραφα A3 αναγνωρίζονται άμεσα και συρράπτονται μαζί σε ψηφιακή μορφή, εξασφαλίζοντας κάθε φορά σάρωση υψηλής ποιότητας.

Προηγμένη αποτύπωση Epson

Για σαρώσεις υψηλών απαιτήσεων και περιβάλλοντα με μεγάλους όγκους σαρώσεων, η διαδικασία σάρωσης σε δύο βήματα της Epson αποτυπώνει και ταξινομεί τα έγγραφα σε δευτερόλεπτα, χάρη στις προηγμένες, προκαθορισμένες παραμέτρους που ορίζετε εσείς. Τα προγράμματα οδήγησης TWAIN, ISIS και WIA, καθώς και οι επιπλέον προσθήκες λογισμικού, επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενοποίηση με τα Συστήματα διαχείρισης εγγράφων, τα συστήματα ροής εργασιών και τις υπηρεσίες cloud που προτιμάτε:

 
 
 
 

Προηγμένη αποτύπωση Epson

 

Ενσωμάτωση γραμμοκωδίκων για την ταξινόμηση και την ονομασία εγγράφων

 

Ενσωμάτωση στη ροή εργασιών

 

Ζωνικό OCR για την ονομασία εγγράφων

Τεχνολογία που παρέχει βοήθεια

Οι σαρωτές Epson καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις σάρωσης που έχετε, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις λογισμικού:

 

Υψηλή ποιότητα

Ενσωματωμένη τεχνολογία βελτίωσης εικόνας

 

Διαχωρισμός εγγράφων

Εύκολη ταξινόμηση εγγράφων με λειτουργίες αυτόματου διαχωρισμού εγγράφων

 

Διόρθωση στρέβλωσης

Δημιουργία πιο ίσιων και ευδιάκριτων εικόνων

 

Μετατροπή σαρώσεων

Μετατρέψτε σαρώσεις σε ψηφιακό κείμενο, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία OCR που δημιουργεί έγγραφα με δυνατότητα αναζήτησης

 

Αυτόματη περιστροφή

Μειώστε το χρόνο προετοιμασίας με την αυτόματη περιστροφή

 

Βελτίωση κειμένου

Δημιουργήστε πιο ευκρινή και ευανάγνωστα σαρωμένα κείμενα

  1. Σε σύγκριση με τους σαρωτές με τροφοδότη φύλλων που έχουν εύρος ταχύτητας 25 έως 45 σελίδες το λεπτό, με βάση τα δεδομένα από τις τοποθεσίες web και τα φυλλάδια των πέντε κορυφαίων σε πωλήσεις μοντέλων σαρωτών σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική για ολόκληρο το 2016, σύμφωνα με τις πωλήσεις σαρωτών διαχείρισης εγγράφων για ολόκληρο το 2016 από την InfoSource.
 

Βασικές δυνατότητες

  • Μοναδική στον κλάδο Αργή λειτουργία1: Σαρώστε τσαλακωμένα, μεγάλα ή ευαίσθητα έγγραφα, χωρίς αύξηση του μεγέθους των αρχείων
  • Ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού: Αποτρέπει τις κουραστικές διπλές τροφοδοτήσεις εγγράφων διασφαλίζοντας ότι σαρώνονται όλα τα χαρτιά
  • Προαιρετικό κιτ μετατροπής επίπεδου σαρωτή: Επιτρέπει τη σάρωση στοιχείων από γραμματόσημα έως διαβατήρια, βιβλία και άλλα
  • Αυτόματη λειτουργία σάρωσης: Επεξεργαστείτε γρήγορα χαρτιά σε διαχειρίσιμους όγκους.
  • Προαιρετική διασύνδεση δικτύου: Εύκολη κοινή χρήση μεταξύ χρηστών με τη λειτουργία push scan και προκαθορισμένα προφίλ εργασιών

Χαρακτηριστικά Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)

Κωδικός Προϊόντος48539
ΚατασκευαστήςEpson
ΜοντέλοDS-770
Part NumberB11B248401
ΚατηγορίαΣαρωτές
Ανάλυση Σάρωσης (dpi)600
Μέγεθος ΧαρτιούA4
Τύπος ΣαρωτήSheetfed (ADF)
Τρόπος ΣύνδεσηςUSB
Ταχύτητα Σάρωσης Μονόχρωμης / Έγχρωμης Α445 ppm
Εγγύηση1 έτος
PDF ΧαρακτηριστικώνBrochure Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση) Χαρακτηριστικά Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)
Τιμή797,00 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ642,74 € +24% ΦΠΑ

Συμβατότητα Σαρωτής Epson WorkForce DS-770 (B11B248401) (5 Έτη εγγύηση)

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank


© 2013-2020 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας