Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα

UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)

UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)
UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)
UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)
UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)
Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες2 έτη εγγύηση
Όφελος 5,90 € (κέρδος 11%)
49,90 €
(40,24 € +24% ΦΠΑ)
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Not available at the store Μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
Κωδικός Προϊόντος: 39922
Δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής
Εντός Αττικής:
(Εξαιρούνται τα νησιά)
+3 € μέσω Courier
ή Δωρεάν μέσω Courier αν η παραγγελία σας ξεπεράσει τα 60 €
ή Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα
ή Δωρεάν παραλαβή από τη ΔΙΑΣ logistics
Εκτός Αττικής:
+7,00 € μέσω Courier
ή +3 € με δική σας μεταφορική
Κύπρος:
+12,00 € μέσω Courier
ή +3 € με δική σας μεταφορική
Μοιραστείτε το
Στα social media Facebook Twitter Pinterest

Περιγραφή UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)

Περιγραφή

Η σειρά NRG SAFE έχει σχεδιαστεί για την προστασία και αδιάλειπτη λειτουργία εφαρμογών όπως PC και Σταθμούς Εργασίας. Είναι τεχνολογίας Line Interactive με γκάμα ισχύος που φτάνει τα 3kVA.

Βασικά Χαρακτηριστικά

 • Τεχνολογία Line interactive
 • Θύρα USB
 • Boost & buck AVR
 • Λειτουργία Cold Start
 • Μεγάλο εύρος τάσης εισόδου
 • Έξυπνη διαχείριση συσσωρευτών
 • Τεχνολογία SMD για εξοικονόμηση χώρου
 • Προστασία από βραχυκυκλώματα & υπερτάσεις
 • Μεγάλο εύρος συχνότητας εισόδου – συμβατό με μικρές γεννήτριες
 • Ξηρή επαφή για επικοινωνία με software παρακολούθησης

UPSilon2000 PowerManagementsoftware

To software UPSilon2000 δίνει πληροφορίες μέσω γραφημάτων για την κατάσταση του UPS και της ισχύος. Επίσης δίνει πλήρη κατάσταση όλων των περιστατικών προβλημάτων και ενημερώνει για τις σημαντικές πληροφορίες του UPS και της παροχής. Εάν υπάρξει διακοπή ισχύος και μειωθεί πολύ η αυτονομία των συσσωρευτών, το software UPSilon2000 μπορεί να κλείσει αυτόματα τον υπολογιστή ώστε να σωθούν τα δεδομένα πριν να κλείσει εντελώς το UPS.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα UPS

 1. Ιδανικό θα είναι να έχουν διαχείριση software και θύρα επικοινωνίας
 2. Οι μπαταρίες που συνοδεύουν το σύστημα καλό θα είναι να έχουν την ίδια εγγύηση με το προϊόν συνολικά.
 3. Οι μπαταρίες είναι για ένα ups το αναλώσιμο του, θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι μετά το πέρας 2 ετών ακόμα και με ορθή χρήση οι μπαταρίες φθίνουν και θα πρέπει να προγραμματίσετε την αντικατάσταση τους πριν γίνει μια διακοπή και δεν κρατήσουν ξαφνικά.
 4. O Χρόνος που κρατάει ένα ups είναι αντιστρόφος ανάλογη συνάρτηση του συνολικού φορτίου. Δηλαδή ένα ups που λειτουργεί στο μισό του φορτίου κρατάει τυπικά τον διπλάσιο χρόνο.
 5. Ο χρόνος  για ένα UPS σε πλήρες φορτίο μπορεί να αυξηθεί μόνο με χρήση επιπλέον μπαταριών σε ξεχωριστό battery cabinet.
 6. Ο συντελεστής ισχύος μετράει. Δεν είναι όλα τα UPS ίδια, ακόμα και αν έχουν την ίδια ονομαστική “φαινόμενη” ισχύ (μετρήσιμη σε VA)
 7. Η πραγματική ισχύς (σε Watt) που μπορεί ένα σύστημα αδιαλείπτου να εξυπηρετήσει είναι άμεση συνάρτηση του συντελεστή ισχύος cos(φ) η συνημίτονο φ, συντελεστή που καθορίζει πόσο ουσιαστικά παραγωγικό είναι το UPS. Ο συντελεστής μπορεί να πάρει τιμές μέχρι και 1, όσο κοντύτερα στην μονάδα είμαστε τόσο η πραγματική ισχύς θα πλησιάζει την ονομαστική (φαινόμενη).  Συντελεστές μεγαλύτεροι από 0.7 θεωρούνται εξαιρετικοί, στις οικονομικότερες κατηγορίες καλοί συντελεστές θεωρούνται όσοι είναι πάνω από 0.6. Στις κατηγορίες online οι συντελεστές είναι σαφώς μεγαλύτεροι (0,8-1) με μεγάλη διαφορά όμως στο κόστος

 

Υπολογισμός φορτίου – πραγματικής ισχύος εξυπηρέτησης

 

Pw(πραγματική) = Pva(φαινόμενη) xcos(φ)

 

Π.x. Έστω UPS 1000VA με συντελεστή 0.6 το μέγιστο φορτίο που μπορούμε να βάλουμε είναι 600Watt. To φορτίο αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, ανάλογα τις συσκευές, μπορεί να είναι και λίγο παραπάνω μια και πολλές συσκευές ζητούν την ισχύ αυτή μόνο στο power on (switching technology)  

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 

Το ηλεκτρικό ρεύμα στη χώρα μας είναι απρόβλεπτο, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής δομής των χερσαίων περιοχών και των νησιών, και συχνά λόγω των καιρικών φαινομένων ή φυσικών αιτίων προκαλούνται βλάβες στο δίκτυο. Αυτές οι διακοπές ρεύματος ή σε μερικές περιπτώσεις η απότομη εναλλαγή της τάσης, είναι ικανές να προξενήσουν μεγάλες ζημιές σε οποιαδήποτε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή.

Σίγουρα αρκετοί από εμάς έχουμε ακούσει τουλάχιστον μια ιστορία στο κοντινό μας περιβάλλον, όπου μια ηλεκτρική συσκευή «παρέδωσε πνεύμα» μετά από κάποια απότομη αυξομείωση στην ηλεκτρική τάση του ρεύματος. Συσκευές που όλοι έχουμε στο σπίτι μας ή στο γραφείο, όπως ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μία τηλεφωνική συσκευή, μία ηλεκτρική κουζίνα, ένα ψυγείο, μία τηλεόραση κ.ο.κ. Όπως ισχύει όμως και στις περιπτώσεις του backup των δεδομένων, που αν δεν πάθεις δε θα μάθεις, έτσι και στην περίπτωση αυτή, αγνοούμε ότι με ένα λογικό κόστος μπορούμε να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να προστατεύσουμε κατάλληλα τις ευαίσθητες ηλεκτρικές συσκευές μας.

Η ΔΕΗ αναφέρει ενδεικτικά ότι οι διαταραχές στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος είναι αναπόφευκτες όχι μόνο στην περίπτωση των έκτακτων καταστάσεων, αλλά και υπό συνθήκες κανονικής λειτουργίας. Πόσο μάλλον όταν έχουμε περιπτώσεις όπως:

Πτώση κεραυνού σε ακραία καιρικά φαινόμενα, παρουσία πουλιών που προκαλούν βραχυκύκλωμα, διακοπές από κοπή υπόγειου καλωδίου ή αγωγού εναέριου δικτύου της ΔΕΗ, κατά την επαναφορά ρεύματος μετά από διακοπή και πολλοί ακόμη…

Αν και οι περισσότερες σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές ενσωματώνουν κυκλώματα σταθεροποίησης τάσης προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα από κάποια διαταραχή, εντούτοις, η προστασία αυτή πολλές φορές δεν είναι αρκετή. Μάλιστα, η ίδια η ΔΕΗ προτείνει την αποσύνδεση των συσκευών μας από την πρίζα κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό και σίγουρα καθόλου πρακτικό.

Τα UPS χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:

Line Interactive UPS, τα οποία προσφέρουν σταθερή προστασία αφού παρεμβάλλονται μόνιμα μεταξύ της γραμμής ρεύματος και των συσκευών μας, ενώ η μπαταρία που διαθέτουν εξασφαλίζει μερικά λεπτά επιπλέον παροχής.

Stand-by UPS (αναμονής), που είναι συνήθως η πιο προσιτή οικονομικά λύση, τα οποία ενεργοποιούνται μόλις εντοπίσουν κάποια διακοπή ή έντονη αυξομείωση στο ρεύμα, αλλά έχουν περιορισμένες δυνατότητες προστασίας για πολλές ή ευαίσθητες συσκευές.

Online UPS, που είναι πιο ασφαλή και ακριβά, καθώς προορίζονται για πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα τα εταιρικά δίκτυα Η/Υ.

Η συνηθέστερη χρήση ενός UPS στο σπίτι, είναι όταν το συνδέουμε με έναν υπολογιστή προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία του σε περίπτωση έντονων αυξομειώσεων της τάσης. Επίσης, η χρήση ενός UPS μας δίνει περιθώριο μερικών λεπτών για να αποθηκεύσουμε κάποια εργασία μας που βρίσκεται σε εξέλιξη ή να απενεργοποιήσουμε με ασφάλεια κάποια ηλεκτρονική συσκευή, σε περίπτωση πλήρους διακοπής ρεύματος.

Βίντεο UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)

Χαρακτηριστικά UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)

Κωδικός Προϊόντος39922
ΚατασκευαστήςNRG
ΜοντέλοSAFE 600VA
Part NumberNRGSAFE600VA
ΚατηγορίαUPS Consumer & Industrial
ΤύποςLine Interactive
Ισχύς (VA)600
Ισχύς (WATT)360
Waveform outputModified Sine Wave
Αυτονομία σε full load (λεπτά)10
Αυτονομία σε half load (λεπτά)20
Χρόνος επαναφόρτισης 90%6/8
RackmountNo
Rack Height-
LCD Display-
Communication PortUSB
Μοnitoring SoftwareYES
Συντελεστής Ισχύος0.6
Eγγύηση Συσωρευτών2 έτη
Εγγύηση2 έτη
PDF ΧαρακτηριστικώνBrochure UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA) Χαρακτηριστικά UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)
Τιμή49,90 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ40,24 € +24% ΦΠΑ

Συμβατότητα UPS NRG Line Interactive SAFE 600VA (NRGSAFE600VA)

UPS SOLUTIONS
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank


© 2013-2020 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας