Αρχική Σελίδα Αρχική
Καλέστε μας στο Κάλεσε μας 210 6037990 EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)

Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)
Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)
Asrock
Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες2 έτη εγγύηση
624,40 €
(503,55 € +24% ΦΠΑ)
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Not available at the store Μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
Προσοχή: ελάχιστη διαθεσιμότητα
Κωδικός Προϊόντος: 89448
Δυνατότητα άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής
Εντός Αττικής:
(Εξαιρούνται τα νησιά)
Δωρεάν μέσω Courier
ή Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα
ή Δωρεάν παραλαβή από τη ΔΙΑΣ logistics
Εκτός Αττικής:
+4,50 € μέσω Courier
Κύπρος:
20 € μέσω Courier
Μοιραστείτε το
Στα social media Facebook Twitter Pinterest

Περιγραφή Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)

Η ASRock Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Phantom Gaming OC είναι μια ισχυρή κάρτα γραφικών που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε παιχνίδια σε ανάλυση 1440p και 1080p. Με 12 GB μνήμης GDDR6, η κάρτα μπορεί να χειριστεί ακόμη και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια σε αυτές τις αναλύσεις.

Η AMD Radeon RX 7700 XT είναι κατασκευασμένη με την αρχιτεκτονική RDNA 3 της AMD, υλοποιώντας την τεχνολογία chiplet. Προσφέρει απόδοση και αποδοτικότητα επόμενης γενιάς σε 4K και όχι μόνο.

Η αρχιτεκτονική AMD RDNA 3 παρέχει έως και 54% μεγαλύτερη απόδοση ανά watt από την αρχιτεκτονική AMD RDNA 2 και διαθέτει την ταχύτερη διασύνδεση chiplet στον κόσμο που συνδέει τα chiplets του συστήματος γραφικών και μνήμης με ταχύτητα έως και 5,3 TB/s. Επιπλέον, προσφέρει έως και 96 νέες ενοποιημένες υπολογιστικές μονάδες και τεχνολογία AMD Infinity Cache δεύτερης γενιάς. Περιλαμβάνει επίσης αυξημένη απόδοση AI που παρέχει έως και 2,7x υψηλότερη απόδοση AI και ανασχεδιασμένες υπολογιστικές μονάδες με τεχνολογία raytracing δεύτερης γενιάς που παρέχει έως και 1,8X υψηλότερη απόδοση αρχιτεκτονικής raytracing σε επιλεγμένους τίτλους σε σχέση με την αρχιτεκτονική AMD RDNA 2.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των γραφικών σας

Το Performance Tuning είναι το πρωτοποριακό εργαλείο προσαρμογής και υπερχρονισμού της AMD που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν overclock ή undervolt τη GPU τους, ελέγχοντας τόσο τα ρολόγια του πυρήνα όσο και της μνήμης, καθώς και προσαρμόζοντας τις ταχύτητες του ανεμιστήρα στις επιθυμητές ρυθμίσεις.

Παιχνίδι Anywhere With Everyone

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

Τεχνολογία AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express® για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα. Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παιχνίδι σαν πρωταθλητής. Παίξε για να κερδίσεις.

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από τη GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Software Radeon Sharpening εικόνας

Εκπληκτικά οπτικά. Σχεδόν κανένας αντίκτυπος στην απόδοση.

Το AMD Software Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

Τεχνολογία AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync. Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Αντίστροφη περιστροφή

Ο κεντρικός ανεμιστήρας περιστρέφεται αντίστροφα για να μειώσει τις αναταράξεις και να βελτιώσει τη διασπορά του αέρα μέσω της ψύκτρας.

Σύστημα ψύξης Phantom Gaming 3X

Κατασκευασμένο για την καλύτερη ισορροπία μεταξύ της θερμικής απόδοσης και της σιωπής με όλες τις λεπτομέρειες.

Ανεμιστήρας δαχτυλιδιών σχεδιασμένος για ενισχυμένη ροή αέρα

Ο ολοκαίνουργιος Striped Ring Ανεμιστήρας της ASRock έχει μεγαλύτερη πλευρική εισαγωγή και παρέχει καλύτερη ροή αέρα μέσω της συστοιχίας ψύξης.

0dB Αθόρυβη ψύξη

Περιστροφή για ψύξη, διακοπή για σιωπή.

Ο ανεμιστήρας περιστρέφεται όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει ψηλά για βέλτιστη ψύξη και σταματά όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά για απόλυτη ησυχία.

Πτερύγιο εκτροπής αέρα

Οδηγεί τη ροή του αέρα να περνάει κανονικά και γρήγορα.

Καθοδηγεί τη ροή του αέρα να περνάει πιο τακτικά και γρήγορα για να βελτιώνει την αποδοτικότητα της ψύξης με τα πτερύγια κοπής σχήματος V και τους αεραγωγούς σχήματος V.

Ultra-fit σωλήνες θερμότητας

Ενοποιημένο για μεγιστοποίηση της επαφής.

Οι σωλήνες θερμότητας ενοποιούνται για να μεγιστοποιήσουν την επαφή μεταξύ τους και με τη βασική πλάκα της GPU για βελτιστοποιημένη απαγωγή θερμότητας.

Επινικελωμένη βάση χαλκού

Μεγιστοποίηση της περιοχής επαφής GPU.

Με το σχεδιασμό της υψηλής ποιότητας χάλκινης βάσης ψύκτρας, η περιοχή άμεσης επαφής με την GPU θα μεγιστοποιηθεί για να βελτιωθεί αποτελεσματικά η θερμική μεταφορά.

Συγκόλληση μετάλλων υψηλής πυκνότητας

Βελτίωση της διάχυσης θερμότητας.

Απομονώστε αποτελεσματικά όλη την κάλυψη του κενού μεταξύ σωλήνα και στοιβαγμένων πτερυγίων, βελτιώνοντας έτσι αποτελεσματικά την απαγωγή θερμότητας.

Νανοθερμική αγώγιμη πάστα

Τέλεια θερμική ομαδική εργασία.

Εξαλείφει τα κενά στην περιοχή επαφής για τη μεγιστοποίηση της μεταφοράς θερμότητας και της θερμικής απόδοσης.

Premium θερμικό μαξιλάρι

Καλύτερη μεταφορά θερμότητας.

Το premium θερμικό μαξιλάρι βοηθά στη μεταφορά της θερμότητας των εξαρτημάτων στην ψύκτρα, βελτιώνοντας την απαγωγή της θερμότητας.

Ακριβής ροπή εγκατάστασης βίδας

Βελτιστοποιημένη πίεση τοποθέτησης.

Η ASRock υιοθετεί ακριβή ροπή βιδών κατά τη συναρμολόγηση των καρτών γραφικών της για τη βελτιστοποίηση της πίεσης τοποθέτησης του ψυγείου για τη βελτίωση της θερμικής απόδοσης, αποφεύγοντας παράλληλα τη ζημιά στην κάρτα.

Polychrome SYNC

Δημιουργήστε τα δικά σας μοναδικά πολύχρωμα φωτεινά εφέ.

Με τις ενσωματωμένες λυχνίες LED ARGB, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά πολύχρωμα φωτεινά εφέ, τα οποία μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν. Μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με τις μητρικές σας πλακέτες ASRock που υποστηρίζουν Polychrome SYNC.

Διακόπτης LED On/Off

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε όχι μόνο τα ενσωματωμένα LED ARGB αλλά και τα LED ARGB που είναι εξοπλισμένα με τις συνδεδεμένες LED Strips/συσκευές ταυτόχρονα.

Ενισχυμένο μεταλλικό πλαίσιο

Ενισχύει τη δομή για να αποτρέψει την κάμψη της πλακέτας PCB.

Κομψή μεταλλική πλάτη

Σχεδιασμένο για να αποφεύγεται η κάμψη των PCB. Η φανταχτερή εμφάνιση κάνει την κάρτα γραφικών πιο θρυλική οπτικά. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ψύξης με τα θερμικά μαξιλαράκια υψηλής ποιότητας που είναι εξοπλισμένα στην πίσω πλευρά.

ASRock Tweak 2.0

Επαγγελματικό και εύχρηστο βοηθητικό πρόγραμμα ρύθμισης.

Παρέχει τον έξυπνο έλεγχο της ταχύτητας των ανεμιστήρων και την άμεση ρύθμιση των επιδόσεων.

 

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή: Nvidia
Chipset Model: Radeon RX 7700 XT
Interface: PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση: 7680x4320 pixels
Ειδικά Χαρακτηριστικά: OverClocked, RGB Lighting, Αερόψυκτη
Τύπος: Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης: 12 GB
Τύπος Μνήμης: GDDR6
Memory bus: 192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI: 1
DisplayPort: 3
Dual Link DVI: Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 750 W
Power Connectors: 2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος: 328 mm
Ύψος: 140 mm
Πάχος: 52 mm

Χαρακτηριστικά Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)

Παρακάτω θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF) καθώς και τους σχετικούς κωδικούς.

Κωδικός Προϊόντος89448
ΚατασκευαστήςAsrock
Part Number90-GA4LZZ-00UANF
ΚατηγορίαΚάρτες Γραφικών
Κατασκευαστής ChipsetAMD
Σειρά ChipsetRadeon
ChipsetRX 7700 XT
Μνήμη12 GB
Τύπος ΜνήμηςGDDR6
Μέγιστη Ανάλυση7680x4320
Εγγύηση2 Έτη
Τιμή624,40 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ503,55 € +24% ΦΠΑ

Συμβατότητα Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF)

Παρακάτω θα βρείτε συμβατές συσκευές για το Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Phantom Gaming OC 12GB GDDR6 (90-GA4LZZ-00UANF).

Δείτε επίσης

Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Pure OC 12GB GDDR6 (11335-03-20G)
610,00 €
491,94 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Challenger OC 12GB GDDR6 (90-GA4QZZ-00UANF)
591,60 €
477,10 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Κάρτα Γραφικών Gigabyte AMD Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12GB GDDR6 (GV-R77XTGAMING OC-12GD)
607,40 €
489,84 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Amplify Impact Catalyst 2023
Member of Shopflix
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2023 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας