Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)

Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)
Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)
Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες2 έτη εγγύηση
624,30 €
(503,47 € +24% ΦΠΑ)
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Not available at the store Μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
Κωδικός Προϊόντος: 89494
Δυνατότητα άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής
Εντός Αττικής:
(Εξαιρούνται τα νησιά)
Δωρεάν μέσω Courier
ή Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα
ή Δωρεάν παραλαβή από τη ΔΙΑΣ logistics
Εκτός Αττικής:
+4,50 € μέσω Courier
Κύπρος:
20 € μέσω Courier
Μοιραστείτε το
Στα social media Facebook Twitter Pinterest

Περιγραφή Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)

Η Sapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Nitro+ απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που ασχολούνται με παιχνίδια υψηλής ποιότητας, εικονική πραγματικότητα και άλλες εφαρμογές που απαιτούν γρήγορη, σταθερή και αθόρυβη απόδοση γραφικών.

Η κάρτα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή γραφικών AMD RDNA 3 με την Sapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pure OC, με 3.456 Stream Processors και 54 Ray Accelerators. Ωστόσο, η Nitro+ διαθέτει μια ακόμη υψηλότερη εργοστασιακή ταχύτητα ρολογιού, η οποία της επιτρέπει να προσφέρει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις σε παιχνίδια.

Η κάρτα διαθέτει επίσης 12GB GDDR6 μνήμη με ταχύτητα 18 Gbps, η οποία της παρέχει επαρκή εύρος ζώνης για να υποστηρίξει τις υψηλές απαιτήσεις των σύγχρονων παιχνιδιών.

Η Sapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Nitro+ διαθέτει επίσης ένα προηγμένο σύστημα ψύξης, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας της κάρτας σε χαμηλά επίπεδα, ακόμα και όταν λειτουργεί υπό πλήρες φορτίο. Το σύστημα ψύξης περιλαμβάνει τρεις ανεμιστήρες διπλής όψης με τεχνολογία Zero RPM, η οποία επιτρέπει στους ανεμιστήρες να σταματούν εντελώς όταν η θερμοκρασία της κάρτας είναι χαμηλή.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των γραφικών σας

Το Performance Tuning είναι το πρωτοποριακό εργαλείο προσαρμογής και υπερχρονισμού της AMD που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν overclock ή undervolt τη GPU τους, ελέγχοντας τόσο τα ρολόγια του πυρήνα όσο και της μνήμης, καθώς και προσαρμόζοντας τις ταχύτητες του ανεμιστήρα στις επιθυμητές ρυθμίσεις.

Παιχνίδι Anywhere With Everyone

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

Τεχνολογία AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express® για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα. Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παιχνίδι σαν πρωταθλητής. Παίξε για να κερδίσεις.

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από τη GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

Πλαίσιο χάλυβα ψυχρής έλασης

Απολαύστε ένα ανώτερο και όμορφα κατασκευασμένο πλαίσιο στην κάρτα γραφικών NITRO+ AMD Radeon™ RX 7700 XT με ένα πλαίσιο από ψυχρής έλασης χάλυβα που ενισχύει τη δομή και την ανθεκτικότητα του καλύμματος, ενώ περικλείει τις πλευρές της πλακέτας PCB για ένα ισχυρό περίβλημα μαζί με το All Metal Backplate.

PCB χαλκού υψηλής TG

Η GPU είναι τοποθετημένη στο υψηλής πυκνότητας 14 στρώσεων 2oz χαλκού και υψηλής TG PCB για να ταιριάζει με την ταχεία ταχύτητα, το υψηλό ρεύμα και την αυξημένη απαίτηση ισχύος της GPU και της μνήμης, ώστε να εγγυάται υψηλή σταθερότητα του PCB κατά τη λειτουργία.

Σκληρή μεταλλική πλάτη

Η πλάτη από αλουμίνιο παρέχει πρόσθετη ακαμψία που εγγυάται ότι τίποτα δεν θα λυγίσει και η σκόνη θα μείνει έξω. Βοηθά επίσης στην ψύξη της κάρτας σας αυξάνοντας την απαγωγή θερμότητας.

Αποκλειστική ψύξη VRM

Ειδική μονάδα ψύξης VRM για τη δημιουργία βέλτιστης απαγωγής θερμότητας για μέγιστη ροή αέρα και απόδοση ψύξης.

Λεπίδα ανεμιστήρα γωνιακής ταχύτητας

Το πτερύγιο ανεμιστήρα γωνιακής ταχύτητας παρέχει ένα διπλό στρώμα πίεσης αέρα προς τα κάτω, το οποίο μαζί με την πίεση αέρα στον εξωτερικό δακτύλιο του αξονικού ανεμιστήρα, έχει ως αποτέλεσμα έως και 44% μεγαλύτερη πίεση αέρα προς τα κάτω και έως και 19% μεγαλύτερη ροή αέρα για πιο αθόρυβη και πιο δροσερή λειτουργία σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.

Πυκνωτής αλουμινίου από αγώγιμο πολυμερές εξαιρετικά υψηλής απόδοσης

Ο πυκνωτής αλουμινίου από αγώγιμο πολυμερές εξαιρετικά υψηλής απόδοσης έχει μικρό αποτύπωμα σε πλακέτα PCB, αλλά υψηλή ογκομετρική χωρητικότητα που καθιστά δυνατή την τροφοδοσία 14 φάσεων στην κάρτα γραφικών της σειράς RX 7700. Ο πυκνωτής προσφέρει σταθερή χωρητικότητα σε υψηλή συχνότητα και θερμοκρασία με πολύ χαμηλό θόρυβο σήματος, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του προϊόντος.

Βελτιστοποιημένος σύνθετος σωλήνας θερμότητας

Οι σύνθετοι σωλήνες θερμότητας ρυθμίζονται λεπτομερώς για κάθε μεμονωμένη σχεδίαση ψύξης με βέλτιστη ροή θερμότητας, κατανέμοντας αποτελεσματικά και ομοιόμορφα τη θερμότητα σε ολόκληρη τη μονάδα ψύξης.

Προστασία με ασφάλεια

Για την προστασία της κάρτας σας, οι κάρτες SAPPHIRE διαθέτουν ενσωματωμένες ασφάλειες στο κύκλωμα του εξωτερικού συνδέσμου τροφοδοσίας PCI-E για την ασφάλεια των εξαρτημάτων.

Υποβοηθητικό σύστημα ελέγχου ανεμιστήρα

Όταν η θερμοκρασία της GPU αυξάνεται, οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών επιταχύνονται ανάλογα. Για να βοηθηθεί περαιτέρω η ψύξη και η απαγωγή της θερμότητας, η λειτουργία Assistive System Fan Control στο λογισμικό TriXX της SAPPHIRE ελέγχει την ταχύτητα ενός ανεμιστήρα συστήματος ώστε να αυξάνεται αυτόματα ταυτόχρονα με τους ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών, γεγονός που βοηθά στην ταχύτερη αποβολή του θερμαινόμενου αέρα από ολόκληρο το σύστημα.

Dual BIOS

Επιλέξτε μεταξύ πρωτεύουσας λειτουργίας BIOS ή δευτερεύουσας λειτουργίας για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Υποστηρικτής κάρτας γραφικών

Συνοδεύεται από έναν υποστηρικτή κάρτας γραφικών για να κρατήσει την κάρτα γραφικών στη θέση της στην υποδοχή PCIe.

ARGB Light Bar

Με καλαίσθητο σχεδιασμό καλύμματος που ενισχύεται από LED ARGB, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα των LED, για ένα εξατομικευμένο σχέδιο. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί μέσω του λογισμικού TriXX. Επιλέξτε από διάφορες λειτουργίες, όπως η λειτουργία ταχύτητας ανεμιστήρα, η λειτουργία θερμοκρασίας PCB ή η πολύχρωμη λειτουργία ουράνιου τόξου ή απενεργοποιήστε τις λυχνίες LED.

Εξωτερικός συγχρονισμός ελέγχου ARGB

Ενεργοποιήστε τον εξωτερικό συγχρονισμό των LED RGB μεταξύ της κάρτας γραφικών και της μητρικής κάρτας χρησιμοποιώντας την κεφαλή 3 ακίδων στην ουρά. Οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν αν η κάρτα γραφικών εκτελεί τα εφέ των LED RGB ανεξάρτητα ή αν η μητρική πλακέτα αποκτά τον έλεγχο.

Γρήγορη σύνδεση ανεμιστήρα

Αν υπάρχει πρόβλημα με τον ανεμιστήρα, δεν χρειάζεται να επιστρέψετε ολόκληρη την κάρτα. Η SAPPHIRE ή οι συνεργάτες μας θα σας στείλουν έναν ανεμιστήρα αντικατάστασης απευθείας σε εσάς! Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο να αφαιρεθούν, να καθαριστούν και να αντικατασταθούν, με μία μόνο βίδα να τους συγκρατεί με ασφάλεια στη θέση τους.

Ρουλεμάν δύο σφαιρών

Διαθέτουν ανεμιστήρες με ρουλεμάν Dual Ball, οι οποίοι έχουν περίπου 85% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα ρουλεμάν με χιτώνιο στις δοκιμές μας. Οι βελτιώσεις στα πτερύγια του ανεμιστήρα σημαίνουν ότι η λύση είναι έως και 10% πιο αθόρυβη από την προηγούμενη γενιά.

Τεχνολογία Ψύξης TRI-X

  • Ένα καινοτόμο μείγμα Robust VRM Cooling και ανεξάρτητων θερμικών μονάδων μνήμης συνεργάζονται για την αποτελεσματική και αποδοτική απομάκρυνση της θερμότητας σε όλα τα τμήματα.
  • Τα πτερύγια με σήραγγα αυξάνουν τη ροή αέρα συναγωγής και εξασφαλίζουν τη συνεχή ροή του αέρα μέσω του συστήματος ψύξης και του ανεμιστήρα.
  • Η θερμότητα αποβάλλεται από ένα τρίο μεγάλων αποδοτικών ανεμιστήρων που λειτουργούν αριστερόστροφα για τη μεγιστοποίηση της ροής του αέρα.
 

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή: Nvidia
Chipset Model: Radeon RX 7700 XT
Interface: PCI Express x16 4.0
Ταχύτητα Επεξεργαστή (Base Clock): 2599 MHz
Μέγιστη Ανάλυση: 7680x4320 pixels
Τεχνολογία Παράλληλης Επεξεργασίας: Δεν Υποστηρίζει
Ειδικά Χαρακτηριστικά: OverClocked, RGB Lighting, Αερόψυκτη
Τύπος: Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης: 12 GB
Τύπος Μνήμης: GDDR6
Memory bus: 192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI: 2
DisplayPort: 2
Dual Link DVI: Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 700 W
Power Connectors: 2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος: 320 mm
Ύψος: 134,85 mm
Πάχος: 61,57 mm

Χαρακτηριστικά Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)

Παρακάτω θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G) καθώς και τους σχετικούς κωδικούς.

Κωδικός Προϊόντος89494
ΚατασκευαστήςSapphire
Part Number11335-02-20G
ΚατηγορίαΚάρτες Γραφικών
Κατασκευαστής ChipsetAMD
Σειρά ChipsetRadeon
ChipsetRX 7700 XT
Μνήμη12 GB
Τύπος ΜνήμηςGDDR6
Μέγιστη Ανάλυση7680x4320
Εγγύηση2 Έτη
Τιμή624,30 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ503,47 € +24% ΦΠΑ

Συμβατότητα Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G)

Παρακάτω θα βρείτε συμβατές συσκευές για το Κάρτα Γραφικών Sapphire AMD Radeon RX 7700 XT Nitro+ 12GB GDDR6 (11335-02-20G).

Δείτε επίσης

Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Challenger OC 12GB GDDR6 (90-GA4QZZ-00UANF)
591,60 €
477,10 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Κάρτα Γραφικών Gigabyte AMD Radeon RX 7700 XT Gaming OC 12GB GDDR6 (GV-R77XTGAMING OC-12GD)
607,40 €
489,84 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Κάρτα Γραφικών ASRock AMD Radeon RX 7700 XT Steel Legend OC 12GB GDDR6 (90-GA4PZZ-00UANF)
613,00 €
494,36 € +24% ΦΠΑ
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Amplify Impact Catalyst 2023
Member of Shopflix
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2023 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας