Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Ο προβολέας, ή αλλιώς προτζέκτορας, αποτελεί μια ηλεκτρονική συσκευή, που έφερε επανάσταση στην προβολή στατικών και μετέπειτα κινούμενων εικόνων σε μια επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων. Παρά το υψηλό κόστος αγοράς και συντήρησής του, έγιναν γρήγορα δημοφιλείς και εξαπλώθηκαν στην αγορά, τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και στον μέσο καθημερινό χρήστη, με αποτέλεσμα τη θεαματική τους βελτίωση από άποψη επίδοσης, χρόνου ζωής αλλά και της τεχνολογίας προβολής.  Σήμερα, οι κύριες τεχνολογίες που έχουν επικρατήσει είναι η LCD και η DLP. Όμως, ανάμεσα στις προηγμένες τεχνολογίες βιντεοπροβολής, αυτή που ξεχωρίζει για την απόδοση και τα χαρακτηριστικά της είναι η 3LCD.

 

Τι είναι η τεχνολογία 3LCD;

Η τεχνολογία 3LCD, που αναπτύχθηκε από την Epson, χρησιμοποιεί ένα οπτικό σύστημα αποτελούμενο από τρεις πίνακες υγρών κρυστάλλων που αντιστοιχούν στα τρία βασικά χρώματα. Αυτά τα χρώματα είναι κόκκινο, πράσινο και μπλε. Το φως αρχικά χωρίζεται από διχρωματικούς καθρέφτες σε τρεις δεσμίδες φωτός, οι οποίες περνούν μέσα από τα επιμέρους πάνελ τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρεις έγχρωμες εικόνες που τελικά ανασυντίθενται με πρίσματα και εμφανίζονται ως μία τελική εικόνα που είναι μια ακριβής αναπαραγωγή του αρχικού υλικού.

 

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας 3LCD;

Το βασικό της πλεονέκτημα έναντι της τεχνολογίας DLP είναι η υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτός (CLO). Ως αποτέλεσμα, τα χρώματα είναι φωτεινότερα προσφέροντας εικόνες εκπληκτικά ζωντανές και ρεαλιστικές.

 

Συχνά, οι κατασκευαστές ανταγωνιστικών τεχνολογιών δηλώνουν μόνο την απόδοση του λευκού φωτός, καθώς η έγχρωμη απόδοση τους είναι σημαντικά χαμηλότερη. Σε μελέτες, που έχουν πραγματοποιηθεί σε σύγκριση των δύο τεχνολογιών, δείχνουν ότι έχει άμεση επίπτωση στα προβαλλόμενα χρώματα τα οποία φαίνονται θαμπά σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα από τους βιντεοπροβολείς 3LCD. Η εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτός εξασφαλίζεται από τη μοναδική δομή του μηχανισμού προβολής.

Επιπλέον, η προβολή DLP δεν μπορεί να συγκριθεί με τη 3LCD καθώς οι βιντεοπροβολείς DLP χρησιμοποιούν έναν τροχό που περιστρέφεται με γρήγορη ταχύτητα, εμφανίζοντας διαδοχικά χρώματα. Η συγκεκριμένη λειτουργία αποτελεί ένα τέχνασμα που χρησιμοποιεί την ατέλεια του ανθρώπινου ματιού, όπου, λόγω των επιφανειών, συγκεκριμένα χρώματα φτάνουν σε κάποιον ως μία ενιαία έγχρωμη εικόνα. Παρ 'όλα αυτά, οι δοκιμές δείχνουν ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να εξαπατηθεί εντελώς - η ανεπαρκής φωτεινότητα των διαδοχικά εμφανιζόμενων χρωμάτων και αντικειμένων είναι ορατά με γυμνό μάτι. Η 3LCD επιτρέπει την αποφυγή της κούρασης των ματιών και των πονοκεφάλων, γεγονός που προσφέρει στην Epson ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

 

Πώς επιτυγχάνεται η σύγκριση της φωτεινότητας χρώματος στους βιντεοπροβολείς;

Προκειμένου οι τεχνολογίες πολλαπλών απεικονίσεων εικόνων να εκπέμπουν φωτισμό με διαφορετικούς τρόπους πιο ομοιόμορφη, αναπτύχθηκε ένα νέο πρότυπο βιομηχανίας CLO για τη σύγκριση της φωτεινότητας χρώματος. Το πρότυπο σχεδιάστηκε από την Εταιρεία Πληροφοριών, μια οργάνωση περίπου 5.000 επαγγελματιών από τη βιομηχανία προβολής και προβολής εικόνων. Το CLO υπολογίζεται ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως η έξοδος λευκού φωτός, αλλά αντί να πραγματοποιούνται μετρήσεις σε ένα πλέγμα λευκών μπλοκ, χρησιμοποιείται ένα πλέγμα που αποτελείται από τα κύρια χρώματα. Οι μετρήσεις αθροίζονται, καταμετρούνται και πολλαπλασιάζονται με την περιοχή της οθόνης και η φωτεινότητα καθορίζεται σε lumens.

Η μεθοδολογία CLO επέτρεψε την εύρεση τεράστιων διαφορών μεταξύ της εξόδου λευκού φωτός και της έγχρωμης φωτεινής εξόδου σε βιντεοπροβολείς DLP, ενώ οι βιντεοπροβολείς της Epson εξασφαλίζουν τις ίδιες τιμές και για τα δύο χρώματα μέχρι και 3 φορές πιο ζωντανά.

 

Οι κορυφαίες προτάσεις σε βιντεοπροβολείς τεχνολογίας 3LCD

Οι προβολείς της Epson καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην αγορά χάρη στην επαναστατική τεχνολογία και την υψηλή σχέση ποιότητας – απόδοσης που προσφέρουν.

 

 

 

Βιντεοπροβολέας Epson EB-S41   

Ιδανική επιλογή στην κατηγορία SVGA (800X600) για όσους αναζητούν έναν οικονομικό αλλά συγχρόνως επαγγελματικό βιντεοπροβολέα για κάθε χρήση. Διαθέτει λάμπα με μεγάλη διάρκεια ζωής και 3.300 lumen εξαιρετικής απόδοσης που μπορεί να εξασφαλίσει φωτεινές και ευκρινείς εικόνες ακόμα και σε συνθήκες φυσικού φωτισμού.

 

Βιντεοπροβολέας Epson EB-Χ41+   

Ένας πανίσχυρος προβολέας business που ανήκει στην οικονομική κατηγορία XGA(1920Χ1200) με όλα τα εργαλεία για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Διαθέτει πολλαπλές εισόδους - εξόδους, ενώ, χάρη στα 3.600 lumen και την τεχνολογία 3LCD, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το φωτισμό του περιβάλλοντος, αφού παράγει φωτεινές και ευκρινείς εικόνες. Είναι ιδανικός για σχολεία σε αυτόνομα συστήματα ή συστήματα διάδρασης, καθώς και απίστευτα μεγάλη διάρκεια ζωή της λάμπας.

 

Βιντεοπροβολέας Epson EB-U42   

Ένας κορυφαίος προβολέας από την κατηγορία FULL HD (1024Χ768) με υψηλή φωτεινότητα και αντίθεση 15.000:1, που προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας και ξεκούραστη εμπειρία θέασης, ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος με υψηλό φωτισμό. Διαθέτει πολλαπλές εισόδους και εξόδους για σύνδεση άλλων συσκευών, καθώς και ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη και έξυπνη πρόσβαση στο βιντεοπροβολέα από συμβατές έξυπνες συσκευές μέσω εφαρμογής. Ιδανικός για σχολεία, meeting rooms, home cinema, προβολές περιεχομένου σε υψηλό φωτισμό, μετάδοση αθλητικών γεγονότων σε café και club.

 

Σειρά Business Epson ΕΒ-2250/2255/2265U

 

Ξεχωριστή σειρά οι προβολείς Business Epson ΕΒ-2250/2255/2265U. Αποτελούν μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών της κατηγορίας FULL HD (1024Χ768) με πολλαπλές εισόδους εξόδους για ευκολία συνδέσεων. Διαθέτουν πανίσχυρες φωτεινότητες που ξεκινούν από 5000 ansi, ενώ προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεση είτε μέσω δικτύου είτε ασύρματα. Πραγματοποιήστε πιο εντυπωσιακές, βελτιωμένες και φωτεινότερες παρουσιάσεις, ακόμα και για μικρές αίθουσες προβολής σε αμφιθέατρα. Κάθε προβολέας της σειράς φέρει εγγύηση για 5 έτη.

 

 

Εκπαιδευτικοί προβολείς και προβολείς πλήρους διάδρασης

Σε αυτή την κατηγορία, ιδιαίτερη αξία έχουν οι projectors λάμπας και laser κάθετου στήριξης. Προβολείς ειδικά σχεδιασμένοι με γνώμονα τις ειδικές ανάγκες της εκπαίδευσης που προσφέρουν χαρακτηριστικά, τα οποία δεν μπορεί να προσφέρει ένας συμβατικός προβολέας.

Συγκεκριμένα, πέραν των κλασικών χαρακτηριστικών ενός καλού προβολέα, μπορούν να συνδεθούν με επιπλέον εκπαιδευτικά περιφερειακά όπως κάμερες εγγράφων, control boxes,  δημιουργία διαδραστικού τραπεζιού κλπ. Kατ’ επέκταση περιλαμβάνουν και μοντέλα, τα οποία προσφέρουν διάδραση αφής χωρίς την ανάγκη διαδραστικού πίνακα ή άλλης συσκευής. Εύκολη μεταφορά και εφαρμογή με στηρίγματα στο ταβάνι.

 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι 100 εκατομμύρια παιδιά καθημερινά γνωρίζουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός Epson.

 

Αναζητήστε τον κατάλληλο προβολέα με τεχνολογία 3LCD και ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις προβολές σας με την καλύτερη ποιότητα εικόνας στην αγορά!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας