Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Εσείς μάθατε για τους νέους ασύρματους εκτυπωτές της σειράς SureColor T Epson;

Με την πρόοδο και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, διαδικασίες, όπως η διαμόρφωση και εκτύπωση εγγράφων, έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πλέον χιλιάδες εκτυπωτές χρησιμοποιούνται για οικιακές αλλά και επαγγελματικές χρήσεις δημιουργώντας με άνεση και ταχύτητα αντίγραφα με εξαιρετική ανάλυση.

Όμως, για εργασίες με υψηλότερες απαιτήσεις οι κοινότυποι εκτυπωτές δεν επαρκούν. Για το λόγο αυτό, η Epson δημιούργησε τη νέα σειρά SureColor T ασύρματων εκτυπωτών μεγάλου φορμάτ, που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων. 

Γιατί να επιλέξω έναν Epson plotter;

Εδώ και χρόνια, η Epson είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε ευρεσιτεχνίες παγκοσμίως, οπότε είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι plotters της εταιρίας παρουσιάζουν τόσα πλεονεκτήματα. Με περισσότερες από 50.000 πατέντες, η Epson θέτει τον πήχη ψηλά και προσφέρει καινοτομίες που δύσκολα θα βρεθούν αλλού.

Τεχνολογίες όπως οι UltraChrome, EpsonConnect, Nozzle Verification (NVT), Cloud Solution Port, και PiezoHeat-freePrecisionCore, θεωρούνται οι πλέον καινοτόμες στο χώρο και γίνονται απαραίτητες στους επαγγελματίες που αναζητούν ποιότητα, ποσότητα αλλά και οικονομία στις εκτυπώσεις τους.

Επιπλέον, η Epson παρέχει πανελλαδική κάλυψη για τους πλότερ και μάλιστα οι κεφαλές είναι στην εγγύηση!

Συνεχίστε την ανάγνωση για να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε κι εσείς από όλες αυτές τις καινοτομίες.

Σε ποιους απευθύνεται η σειρά SureColor T της Epson; 

Οι ασύρματοι εκτυπωτές μεγάλου φορμάτ της Epson έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις στη δουλειά των μηχανικών, σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων, οι οποίοι αναζητούν  έναν ποιοτικό εκτυπωτή μεν, συνδυασμένο με αξιόπιστη απόδοση εκτύπωσης δε. Είτε πρόκειται για plotters γραφικών τεχνών, είτε για πιο απαιτητικές εκτυπώσεις textile, οι inkjet εκτυπωτές της Epson είναι η λύση!

Οι κορυφαίες επιλογές της σειράς 

Στη σειρά SureColor T της Epson ξεχωρίζουν αρκετά μοντέλα που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν ορισμένα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορούν να ενισχύσουν και να διευκολύνουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών σε αρχιτεκτονικά, μηχανολογικά ή ακόμη και διαφημιστικά γραφεία.

Προτιμήστε έναν από τους ασύρματους inkjet εκτυπωτές της Epson για υψηλές ταχύτητες, σταθερές εκτυπώσεις σε βάθος χρόνου, τεράστιες διαφορές στην κατανάλωση ενέργειας, και χωρίς κρυφά κόστη, καθώς λιγότερα κινούμενα μέρη σημαίνουν μικρότερη πιθανότητα βλαβών!

Hottip: Κάθε plotter της σειράς βγαίνει σε δύο βασικά μοντέλα. Αν έχει το γράμμα «Μ» στο τέλος σημαίνει ότι είναι εκτυπωτής και σκάνερ μαζί, ενώ χωρίς το «Μ» πρόκειται απλά για εκτυπωτή!

Epson SureColor SC-T3100

Epson SureColor SC-T3100

Mια εύχρηστη λύση για τους επαγγελματίες που αναζητούν έναν συμπαγή και οικονομικά προσιτό εκτυπωτή. Με απλό και διακριτικό σχεδιασμό, ο SC-T3100 προσφέρει δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης με ευκολία χρήσης και αντικατάστασης αναλώσιμων μελανιών, ενώ μπορεί να μεταφερθεί, να τοποθετηθεί και να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα.

Πρόκειται για έναν εκτυπωτή 24 ιντσών που έχει σχεδιαστεί για ακρίβεια και ευκρίνεια, αφού διαθέτει τον ενσωματωμένο σαρωτή CIS 600dpi. Το βασικό του χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι η δυνατότητα κρυπτογράφησης αρχείων, είτε αποφασίσετε να τα σκανάρετε, να τα αποθηκεύσετε ή να τα στείλετε.

Μία ακόμα από τις πατέντες της εταιρείας που χρησιμοποιείται και εδώ είναι η τεχνολογία Precision Core Heat-free. Οι εκτυπωτές inkjet της Epson χρησιμοποιούν λιγότερο ρεύμα, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη κάθε επιχείρησης!

Hot tip: O SC-T3100M έχει το χαμηλότερο TCO (Total Cost of Ownership) της αγοράς και το γρηγορότερο ROI (Return on Investment)!

Epson SureColor SC-T5100

Epson SureColor SC-T5100

Ένας εκτυπωτής – πολυμηχάνημα, ιδανικός για εκτύπωση τεχνικών και CAD σχεδίων με εξαιρετική λεπτομέρεια σε μέγεθος μέχρι 36". Σχεδιάστηκε για όσους χρειάζονται έναν τεχνικό εκτυπωτή επαγγελματικού επιπέδου με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, όπως αρχιτέκτονες και μηχανικούς μέχρι εργαζόμενους σε διαφημιστικό γραφείο ή ακόμη και φοιτητές. Χρησιμοποιεί μελάνια pigment UltraChrome XD2 για αντίτυπα που δε μουτζουρώνουν και είναι ανθεκτικά στο νερό.

Με τη μοναδική τεχνολογία EpsonConnect, μπορείτε πλέον να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες και τα έγγραφά σας χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή το laptop σας από τον καναπέ, το γραφείο σας ή από οπουδήποτε στον κόσμο, να σαρώσετε τα αρχεία σας και να τα «ανεβάσετε» με μια κίνηση στο «cloud» όπου κι αν είστε!

Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η νέα έγχρωμη οθόνη αφής 4.3" με απλό και διαισθητικό έλεγχο μενού και πλοήγησης. Ακόμη, τα μελάνια χρωστικής XD2 μεγάλης χωρητικότητας, που χρησιμοποιούνται στη δημιουργία αντιγράφων, παρέχουν ανθεκτικές και ζωντανές εκτυπώσεις με λαμπερό χρώμα και ευκρινείς γραμμές. Επίσης, ο εκτυπωτής SC-T5100N δημιουργεί βαθιές αποχρώσεις του μαύρου και καθαρές, πυκνές γραμμές, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για τεχνικά γραφεία.

Διαβάστε επίσης: Πως να επιλέξετε την κατάλληλη οθόνη για τον υπολογιστή σας

Hottip: Η τεχνολογία NVT (Τεχνολογία Επαλήθευσης Ακροφυσίων) προλαμβάνει τις λανθασμένες εκτυπώσεις!

Epson SureColor SC-T5405

Epson SureColor SC-T5100

Παρομοίως, ο εκτυπωτής SC – T5400 επιτρέπει τη γρήγορη εκτύπωση με ακρίβεια σε μέγεθος A1/D και αξιοπιστία εμπορικής ποιότητας αλλά και με χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας, καθώς διαθέτει το χαμηλότερο CPC (costpercopy) της αγοράς!

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τη σχέση ποιότητας-τιμής και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει αν χρειάζεστε έναν τεχνικό εκτυπωτή επαγγελματικού επιπέδου με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Είτε είστε μηχανικός ή αρχιτέκτονας, είτε εργάζεστε με τοπογραφικά σχέδια, στη διαχείριση πόλεων ή με μελέτες κλίμακας περιοχής, η ανάγκη για επακριβή, αξιόπιστη και λεπτομερή εκτύπωση είναι ουσιώδους σημασίας.

Ο εκτυπωτής SC – T5400 είναι μια ιδανική επιλογή για επαγγελματίες, καθώς υποστηρίζει εκτυπώσεις μήκους έως 150μ (μέγ. διάμετρος 170 mm) με πυρήνα 2" και 3" σε μία συσκευασία.

Hottip: Οι πιεζοηλεκτρικές κεφαλές των inkjet εκτυπωτών της Epson δεν χρησιμοποιούν θερμότητα! Ένας inkjet εκτυπωτής τέτοιας τεχνολογίας καίει όσο περίπου ρεύμα και μια λάμπα, όταν ένας αντίστοιχος laser καίει όσο ένας θερμοσίφωνας!

Κάντε δικό σας τον κατάλληλο ασύρματο εκτυπωτή από τη σειρά SureColor T της Epson με βάση τις ανάγκες και τις καθημερινές απαιτήσεις της εργασίας σε εκτυπώσεις σχεδίων και άλλων επαγγελματικών δραστηριοτήτων.

Ανακαλύψτε το πολυμηχάνημα που θέλετε μέσα από τη συλλογή της  Eurosupplies και κερδίστε σε κόστος και χρόνο με υψηλές αποδόσεις και ποιοτικά αποτελέσματα στην εργασία σας.

Μοιραστείτε το: Facebook Twitter Pinterest

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον εκτυπωτή σου; Μάθε πως ο καθαρισμός κεφαλής εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει καθώς & άλλες πιθανές λύσεις από τη EuroSupplies!

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Πώς συνδέω εκτυπωτή με κινητό; Πώς γίνεται η εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή HP, Canon ή Epson; Μάθε για τη σύνδεση εκτυπωτή με κινητό εύκολα & γρήγορα!

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

Αναρωτιέσαι γιατί τελειώνουν γρήγορα τα μελάνια εκτύπωσης; Διάβασε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από εκτυπώσεις στο γραφείο & το σπίτι.

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Τι χρειάζεσαι για την απόλυτη gaming εμπειρία; Εκτός από skills απαιτούνται και τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Θα τα βρεις όλα σε σούπερ τιμές στην EuroSupplies!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα gaming πληκτρολόγιο; Μάθε πώς να διαλέξεις τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της αγοράς.

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να αγοράσω; AMD ή NVIDIA; Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Η EuroSupplies θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την καλύτερη κάρτα γραφικών!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2022 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας