Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Σε αρκετά επαγγέλματα, όπως στους φωτογράφους και τους μηχανικούς, υπάρχει η ανάγκη για εκτύπωση φωτογραφιών και σχεδίων μεγάλου μεγέθους και υψηλής ανάλυσης. Για εργασίες με τέτοιες απαιτήσεις, ένας κλασικός εκτυπωτής δεν είναι αρκετός, καθώς υπάρχει η περίπτωση τα χρώματα να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε εργασίας ή οι σχεδιαστικές γραμμές να μη βρίσκονται σε απόλυτη ευθεία. Μπορεί ακόμη και το μέγεθος των φωτογραφιών να έχει υποστεί αλλαγές και να αλλοιώνεται η ανάλυσή τους.

 

Για αυτούς και άλλους λόγους δημιουργήθηκαν οι παραγωγικοί plotters πολλαπλών λειτουργιών (Multi – Function Plotter) για εκτυπώσεις υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα, εκτός από τις εκτυπώσεις, έχει ενσωματωθεί και η δυνατότητα σάρωσης για παραγωγή γραφικών με εξαιρετική ακρίβεια για καθημερινές εργασίες.

 

Σε ποιους απευθύνεται ένα μηχάνημα MFP και Scanner

Χάρη στην πληθώρα πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, οι MFP Plotters μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από επαγγελματίες, όπως σχεδιαστές, designers, καλλιτέχνες κ.α. που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις για αποτύπωση εικόνων σε ειδικό χαρτί με κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, είναι κατάλληλοι για χρήση σε άλλους επαγγελματικούς χώρους, όπως αυτούς της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας.

 

Άλλωστε, οι MFP plottersscanners ανήκουν στην αφρόκρεμα της τεχνολογίας, καθώς διαθέτουν εντυπωσιακούς επεξεργαστές και σκληρούς δίσκους που τους επιτρέπουν να εκτυπώνουν μεγάλα αρχεία σε ελάχιστο χρόνο. Μπορούν ακόμη και να εκτυπώσουν έγγραφα σε economy mode για εξοικονόμηση ενέργειας με μεγαλύτερη ευκολία από τον μέσο εκτυπωτή.

 

Ποιο MFP plotters να προτιμήσω;

Αρκετές από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς, έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα λειτουργικά και αποδοτικά μηχανήματα. Όμως, ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά, οι MFP Plotters – Scanners της Canon έχουν ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Κι αυτό είναι το ίδιο το plotter ως μονάδα upgradable σε μηχάνημα MFP.

 

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε αρχικά να προμηθευτείτε το plotter και αν δεν μπορείτε να πάρετε ταυτόχρονα μαζί του και το scanner, η Canon σας δίνει τη δυνατότητα να το ενσωματώσετε σε δεύτερο χρόνο κάνοντας  upgrade το plotter σας σε MFP plotterscanner.

 

Αντίθετα, παρόμοια προϊόντα άλλων εταιρειών, παρέχονται εξ αρχής ως μια μονάδα, scanner και plotter μαζί. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της Canon είναι ότι σε περίπτωση αναβάθμισης η Canon σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε τι είδους scanner θα προσθέσετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία και μηχανήματα των οποίων οι δυνατότητες είναι οι κορυφαίες στην αγορά.

 

Γι' αυτό αξίζει να επενδύσετε στην αγορά ενός plotter ή και scanner από την Canon.

 

Βασικά πλεονεκτήματα MFP plotter & scanner της Canon 

Όλα τα MFP μηχανήματα plotters και scanners της Canon έχουν κατασκευαστεί για να συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα και εκπληκτικές ταχύτητες εκτύπωσης, ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη, χάρη στις βελτιστοποιημένες κεφαλές που διαθέτουν.

 

Εξαιρετικά αθόρυβα με ομαλή κοπή, περιορισμένοι κραδασμοί και αθόρυβοι ανεμιστήρες που μειώνουν το θόρυβο σε ποσοστό που φτάνει μέχρι και το 60% - και με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, τα MFP plotters – scanners της Canon μπορούν να χωρέσουν εύκολα σε κάθε περιβάλλον εργασίας.

 

Διαθέτουν πλήρες σύστημα μελανιών τύπου pigment για εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας  και ποιότητας. Επιπλέον, φέρουν διάφορες εφαρμογές, όπως Direct Print & Share, PosterArtist Lite και Free Layout Plus που υποστηρίζουν την παραγωγή σχεδίων CAD και πόστερ με φόρτωση από αρχείο υπολογιστή ή ακόμα και απευθείας εκτύπωση απόUSB. Με χαμηλό κόστος λειτουργίας, απλοποιημένη συντήρηση και τη φημισμένη αξιοπιστία της Canon.

 

Ψάχνετε αναλώσιμα για τον Plotter σας;

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και αγοράστε online μελάνια, κεφαλές και ρολά!

 

Η κορυφαία επιλογή MFP Plotter - Scanner της Canon 

Ανάμεσα στις κορυφαίες και εύχρηστες προτάσεις της Canon, αυτή που ξεχωρίζει είναι το imagePROGRAF TM-200 L24ei.

το κορυφαίο mfp plotter scanner της Canon

 

Το κορυφαίο mfp plotter scanner της Canon

 

 

Ένα μηχάνημα που μπορεί να εξυπηρετήσει αρκετές εφαρμογές με ποιοτικές εκτυπώσεις και κρυστάλλινες αποτυπώσεις μέσω scanning με τεχνολογία SingleSensor. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του διευκολύνει την εγκατάστασή του στο χώρο, ενώ τα επίπεδα θορύβου εκτύπωσης είναι ιδιαίτερα χαμηλά με λιγότερες δονήσεις και βελτιωμένη κοπή.

Ακόμη, έχει τη δυνατότητα scanning και αποθήκευσης σε cloud, USB stick και τον σκληρό δίσκο του H/Y, ενώ μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με την εκτύπωση, ενισχύοντας την αποδοτικότητά σας. Ενδείκνυται για εκτυπώσεις CAD και αφίσες, αφού χρησιμοποιεί μελάνη 5 χρωμάτων. Για την επιλογή κάθε λειτουργίας του, υπάρχει οθόνη αφής 3 ιντσών που διευκολύνει τη χρήση του.

 

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό CanonGoldPartner στις κατηγορίες Printing, LFP και Supplies, στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα CanonAuthorizedServiceCenters.

Further Reading: Η EuroSupplies Gold Partner & Authorized Service Center της Canon!

 

Επισκεφθείτε το eshop μας και επιλέξτε το MFP plotterscanner της Canon που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για εκτυπώσεις διαφόρων μεγεθών και αναλύσεων και κερδίστε σε κόπο και χρόνο!

 

Βρείτε Canon MFP Plotter – Scanner

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson με τεχνολογία RIPS. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο!

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε το γραφείο στο σπίτι; Συμβουλές, εργαλεία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να δουλεύετε ξεκούραστα & αποδοτικά από παντού.

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι ονομάζουμε plotter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν; Ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας