Αρχική Σελίδα Αρχική
Καλέστε μας στο Κάλεσε μας 210 6037990 EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μικρές καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Στη σύγχρονη εποχή, όλο και περισσότερες μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές λειτουργικές απαιτήσεις και ανάγκες. Για αυτό, έχει καταστεί πλέον θέμα ζωτικής σημασίας η εξοικονόμηση πόρων ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων. Κάθε σύγχρονη εταιρεία, ανεξαρτήτου φύσης και κλάδου, θέτει στόχους για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και διαταράσσουν την ισορροπία του κλίματος.

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική λειτουργία τους κατέχει η σωστή διαχείριση παραγωγής έντυπου υλικού, τόσο για καθημερινές όσο και έκτακτες ανάγκες. Ανάλογα τη δράση τους, οι εκάστοτε διαδικασίες εκτυπώσεων μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά μια επιχείρηση που επιθυμεί την εύρυθμη λειτουργία της με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε αυτό μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά τα μηχανήματα αλλά και η ανακύκλωση των αναλώσιμων υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη λειτουργία τους, όπως οι κενές φιάλες toner, τα άδεια μελανοδοχεία ή ακόμα και τα ληγμένα μεν, γεμάτα δε, αυθεντικά toner.

Πως συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος

Γνωρίζοντας την άμεση ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος και με ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο της ανακύκλωσης, η EuroSupplies έχει δημιουργήσει προγράμματα υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ορθολογική χρήση των εκτυπώσεων και την ανακύκλωση των αναλώσιμών τους.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες MPS (Management Print Solutions), με τις οποίες επιτυγχάνεται η κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και χαρτιού, συμβάλλοντας σε μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων για το περιβάλλον. Μέσω των MPS υπηρεσιών, προσφέρεται η οργανωμένη λύση διαχείρισης των εκτυπώσεων με την εφαρμογή ενός ευκρινούς επιπέδου ελέγχου, διαμορφωμένου και σχεδιασμένου στα μέτρα κάθε εταιρείας. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα των υπηρεσιών MPS έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική συνείδηση. Έτσι, αποφεύγονται περιττές εκτυπώσεις, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και αποφεύγονται περιττά έξοδα.

Ακόμη, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης μελανοδοχείων toner και inkjet, δίνεται η δυνατότητα σε μια εταιρεία με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων να προχωρήσει στην επιστροφή και επαναδιαμόρφωσή τους. Έτσι δημιουργούνται νέα προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά και περιορίζονται οι σπατάλες που απαιτούνται για τη σύνθεση και κατασκευή τους. Επιπλέον, μέσω την ανακύκλωσης, μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

Ανακύκλωση αναλωσίμων HP

Σε συνεργασία με την Hewlett-Packard, η EuroSupplies προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης και ανακύκλωσης αυθεντικών δοχείων μελάνης και γραφίτη από την HP. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες με μηδενικό κόστος, ενώ μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι οικιακοί χρήστες όσο και οι επιχειρήσεις.

Είτε μέσω μεμονωμένων είτε μαζικών επιστροφών, κάθε χρήστης ή εταιρεία μπορεί να παραγγείλει online δωρεάν κουτιά συλλογής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας, καθώς και με email στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Έτσι μπορεί να κάνει χρήση των  διαθέσιμων υπηρεσιών παραλαβής και ανακύκλωσης για την περιοχή της επιλογής του. Στη συνέχεια, ακολουθείται διαδικασία ανακύκλωσης κλειστού κύκλου της HP για την κατασκευή νέων αυθεντικών προϊόντων HP. Έτσι, κάθε γνήσιο δοχείο HP που επιστρέφεται μέσω του προγράμματος δεν καταλήγει στη χωματερή, αλλά «αναγεννιέται» και επαναχρησιμοποιείται.

Ανακαλύψτε τις λύσεις που προσφέρονται από τη EuroSupplies και εξασφαλίστε τη βέλτιστη επιλογή που θα εξοικονομήσει ενέργεια στην επιχείρησή σας και θα συμβάλει στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2020 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας