Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Στη σύγχρονη εποχή, όλο και περισσότερες μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές λειτουργικές απαιτήσεις και ανάγκες. Για αυτό, έχει καταστεί πλέον θέμα ζωτικής σημασίας η εξοικονόμηση πόρων ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων. Κάθε σύγχρονη εταιρεία, ανεξαρτήτου φύσης και κλάδου, θέτει στόχους για τον περιορισμό των εκπομπών αερίων που ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου και διαταράσσουν την ισορροπία του κλίματος.

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική λειτουργία τους κατέχει η σωστή διαχείριση παραγωγής έντυπου υλικού, τόσο για καθημερινές όσο και έκτακτες ανάγκες. Ανάλογα τη δράση τους, οι εκάστοτε διαδικασίες εκτυπώσεων μπορούν να επηρεάσουν καθοριστικά μια επιχείρηση που επιθυμεί την εύρυθμη λειτουργία της με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε αυτό μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά τα μηχανήματα αλλά και η ανακύκλωση των αναλώσιμων υλικών που χρησιμοποιούνται κατά τη λειτουργία τους, όπως οι κενές φιάλες toner, τα άδεια μελανοδοχεία ή ακόμα και τα ληγμένα μεν, γεμάτα δε, αυθεντικά toner.

Further Reading: Ποια η διαφορά ανάμεσα στα γνήσια και ανακατασκευασμένα toner;

Πως συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος

Γνωρίζοντας την άμεση ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος και με ιδιαίτερη ευαισθησία στο χώρο της ανακύκλωσης, η EuroSupplies έχει δημιουργήσει προγράμματα υπηρεσιών που συμβάλλουν στην ορθολογική χρήση των εκτυπώσεων και την ανακύκλωση των αναλώσιμών τους.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες MPS (Management Print Solutions), με τις οποίες επιτυγχάνεται η κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και χαρτιού, συμβάλλοντας σε μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων για το περιβάλλον. Μέσω των MPS υπηρεσιών, προσφέρεται η οργανωμένη λύση διαχείρισης των εκτυπώσεων με την εφαρμογή ενός ευκρινούς επιπέδου ελέγχου, διαμορφωμένου και σχεδιασμένου στα μέτρα κάθε εταιρείας. Επιπλέον, τα σύγχρονα μηχανήματα των υπηρεσιών MPS έχουν κατασκευαστεί με έμφαση στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική συνείδηση. Έτσι, αποφεύγονται περιττές εκτυπώσεις, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και αποφεύγονται περιττά έξοδα.

Ακόμη, μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης μελανοδοχείων toner και inkjet, δίνεται η δυνατότητα σε μια εταιρεία με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων να προχωρήσει στην επιστροφή και επαναδιαμόρφωσή τους. Έτσι δημιουργούνται νέα προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά και περιορίζονται οι σπατάλες που απαιτούνται για τη σύνθεση και κατασκευή τους. Επιπλέον, μέσω την ανακύκλωσης, μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων που καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων.

Μήπως χρειάζεται και η δική σας εταιρεία υπηρεσίες MPS;

Ανακύκλωση αναλωσίμων HP

Σε συνεργασία με την HP, η EuroSupplies προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης και ανακύκλωσης αυθεντικών δοχείων μελάνης και γραφίτη. Αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες με μηδενικό κόστος, ενώ μπορούν να επωφεληθούν τόσο οι οικιακοί χρήστες όσο και οι επιχειρήσεις.

Είτε μέσω μεμονωμένων είτε μαζικών επιστροφών, κάθε χρήστης ή εταιρεία μπορεί να παραγγείλει online δωρεάν κουτιά συλλογής, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας, καθώς και με email στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Έτσι μπορεί να κάνει χρήση των  διαθέσιμων υπηρεσιών παραλαβής και ανακύκλωσης για την περιοχή της επιλογής του. Στη συνέχεια, ακολουθείται διαδικασία ανακύκλωσης κλειστού κύκλου της HP για την κατασκευή νέων αυθεντικών προϊόντων HP. Έτσι, κάθε γνήσιο δοχείο HP που επιστρέφεται μέσω του προγράμματος δεν καταλήγει στη χωματερή, αλλά «αναγεννιέται» και επαναχρησιμοποιείται.

Ανακαλύψτε τις λύσεις που προσφέρονται από τη EuroSupplies και εξασφαλίστε τη βέλτιστη επιλογή που θα εξοικονομήσει ενέργεια στην επιχείρησή σας και θα συμβάλει στη μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson με τεχνολογία RIPS. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο!

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε το γραφείο στο σπίτι; Συμβουλές, εργαλεία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να δουλεύετε ξεκούραστα & αποδοτικά από παντού.

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι ονομάζουμε plotter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν; Ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας