Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Τα προηγούμενα χρόνια, η πιθανότητα αγοράς εκτυπωτή φάνταζε πολυτέλεια μπροστά στο κόστος που υπήρχε για την απόκτησή του. Πλέον, με την πρόοδο της τεχνολογίας και τη διαμόρφωση όλο και περισσότερων μηχανημάτων για οικιακή χρήση, η πλειονότητα των εκτυπωτών προσφέρεται σε χαμηλές και προσιτές τιμές για τον καταναλωτή.

Ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί αρκετούς καταναλωτές στην αγορά του, είναι συνήθως το κόστος των αναλώσιμων που χρειάζονται για τη λειτουργία του, παρά η τιμή για την απόκτησή του. Αρκετοί χρήστες, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί κατάλληλα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός εκτυπωτή, απογοητεύονται με την αγορά νέων εκτυπωτών που στη συνέχεια χρειάζονται ακριβά αναλώσιμα και συχνό επαναγέμισμα. Σε αυτό το πρόβλημα, ήρθε να προσφέρει τη λύση η τεχνολογία EcoTank.

 

Τι είναι η τεχνολογία EcoTank;

Μια επαναστατική τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την κορυφαία εταιρεία μηχανημάτων πληροφορικής Epson, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Η σειρά των εκτυπωτών με τεχνολογία EcoTank έχει μια ουσιαστική διαφορά από την πλειονότητα των υπόλοιπων μηχανημάτων εκτύπωσης: αντί για μεμονωμένα φυσίγγια, φέρει ένα μεγάλο δοχείο μελανιού, το οποίο γεμίζετε μόνοι με τα ειδικά διαμορφωμένα φιαλίδια μελανιού.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός εκτυπωτή EcoTank;

Από την πρώτη στιγμή που θα αποκτήσετε έναν εκτυπωτή με τεχνολογία EcoTank, θα βρείτε τα ειδικά φιαλίδια μελανιού στο εσωτερικό της συσκευασίας. Η εγκατάσταση είναι απλούστατη, με εύκολη αναπλήρωση και χωρίς μουντζουρώματα. Με τη συμπλήρωσή τους στο δοχείο μελανιού, θα έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε έως και 14.000 σελίδες! Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα, καθώς δε χρειάζεται να αλλάζετε συχνά φύσιγγες, αφού μπορείτε να απολαμβάνετε χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης χωρίς να χρειάζεστε την αγορά νέας μελάνης. Επιπλέον, δημιουργούνται λιγότερα απόβλητα, αφού υπάρχουν λιγότερα άδεια δοχεία, ενώ μπορείτε εναλλακτικά να τα ανακυκλώσετε.

 

Εξοικονομήστε έως και 90% στο κόστος του μελανιού!

Περιλαμβάνει μελάνι για έως και 3 χρόνια - ισοδυναμεί με έως 82 cartridges.

 

Η επανάσταση της Epson

Η Epson ήταν η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε ειδικά σχεδιασμένους εκτυπωτές χωρίς φύσιγγες και πλέον αποτελεί κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών με δοχείο μελανιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα, οι πωλήσεις των εκτυπωτών EcoTank υπερβαίνουν τα 40 εκατομμύρια παγκοσμίως. Η Epson προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων με δοχείο μελανιού από οποιονδήποτε άλλον κατασκευαστή εκτυπωτών, ενώ τα μηχανήματά της διαθέτουν τη μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης μεμονωμένων σελίδων από τα περισσότερα ανταγωνιστικά μοντέλα!

Στη νέα γενιά ειδικά σχεδιασμένων εκτυπωτών EcoTank, το δοχείο μελανιού βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα, η νέα σχεδίαση, που περιορίζει το μέγεθος, προσφέρει εύκολη πρόσβαση για αναπλήρωση και σας επιτρέπει να βλέπετε καθαρά τα επίπεδα μελανιού που απομένουν. Χάρη στο βελτιωμένο σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος μουτζουρωμάτων και διαρροών.

Σε αντίθεση με άλλους κατασκευαστές, οι κεφαλές εκτύπωσης της Epson δε χρειάζονται αλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι απαλλάσσεστε τόσο από το κόστος της αντικατάστασης της κεφαλής εκτύπωσης όσο και από την αναστάτωση στην εργασία σας για την τοποθέτησή της.

 

Οι κορυφαίες επιλογές της Epson EcoTank

Στη σειρά της Epson EcoTank ξεχωρίζουν αρκετά μοντέλα που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ επίσης διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνουν μοναδικά.

 

Εκτυπωτής Epson EcoTank L3110

Με μικρό και συμπαγή σχεδιασμό, αυτός ο εκτυπωτής νέας γενιάς έρχεται για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες και των πιο δραστήριων οικιακών χρηστών. Εύχρηστος, αξιόπιστος και μικρός, συνοδεύεται νέα φιαλίδια με μηχανισμό που διασφαλίζει ότι μόνο τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν με το αντίστοιχο χρώμα. Μια εξαιρετική οικονομική και αποδοτική λύση!

 

Epson EcoTank L3150

Εξίσου εύχρηστος και με υψηλές αποδόσεις από κάθε άποψη, ο συγκεκριμένος εκτυπωτής, εκτός από την τεχνολογία EcoTank, διαθέτει δυνατότητες Wi-Fi και Wi-Fi Direct για αποστολή αρχείων προς εκτύπωση από οποιαδήποτε smart συσκευή. Χρησιμοποιεί ένα εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας δοχείο μελανιού, απαλλάσσοντάς σας εντελώς από την ανάγκη να έχετε φύσιγγες μελανιών, γεγονός που το καθιστά ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση.

Epson EcoTank L5190

Σε αντίθεση με άλλους εκτυπωτές, στους οποίους το μελάνι μπορεί να τελειώνει αρκετά συχνά και χρειάζεται συχνές αλλαγές, ο συγκεκριμένος εκτυπωτής είναι η καλύτερη λύση. Προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, με έως 90% εξοικονόμηση στο κόστος μελανιού. Χάρη στην προηγμένη κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo και το γνήσιο μελάνι Epson, μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο μελανιών, για να απολαμβάνετε εύκολη πρόσβαση για αναπλήρωση και να βλέπετε καθαρά τη στάθμη των μελανιών.

 

 Epson EcoTank L6160

 Με αυτό τον εκτυπωτή, οι εκτυπώσεις του γραφείου θα γίνουν ακόμα πιο εύκολες. Είναι σχεδιασμένος για όλες τις απαιτήσεις μιας εταιρείας, καθώς υποστηρίζει δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, και υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης 15 σελίδες ανά λεπτό. Εξοπλισμένος με μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore,  μπορεί να δημιουργήσει ευκρινή και καθαρά κείμενα.

 

 

 

Epson EcoTank L6190

Το συγκεκριμένο πολυμηχάνημα αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όποιον αναζητάει μια οικονομική λύση σε συνδυασμό με αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Μπορεί να εκτυπώσει έως 14.000 ασπρόμαυρες και 11.200 έγχρωμες σελίδες με μελάνι που διαρκεί για έως τρία έτη. Επιπλέον, διαθέτει βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης και αναπλήρωσης μελανιού, που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο μουτζουρωμάτων και λοιπών προβλημάτων

 

 

 

Στα πλαίσια εξέλιξης και ανάπτυξης της τεχνολογίας, η Epson αποφάσισε να ενσωματώσει την τεχνολογία EcoTank και σε 3 νέες σειρές μηχανημάτων. Σε αυτές, η μια περιλαμβάνει φωτογραφικά EcoTank με δυνατότητες εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεων φωτογραφίας με επιπλέον χρήση κατάλληλου photo μελανιού. Επιπλέον, θα βρείτε μια δεύτερη σειρά με ασπρόμαυρα εκτυπωτικά και πολυμηχανήματα με μεγαλύτερα duty cycle, τα οποία έχουν στόχο την αγορά εκτύπωσης ασπρόμαυρου σε μικρές επιχειρήσεις που επιδιώκουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης. Τέλος, από τα μέσα του 2020 λάνσαρε στην αγορά και μια νέα σειρά από Α3 μηχανές με ισχυρότερους μηχανισμούς και σκοπό να εξυπηρετήσει ομάδες γραφείου με μικρούς και μεσαίους όγκους σε εκτυπώσεις Α3/Α3+.

 

Αποκτήστε τον κατάλληλο εκτυπωτή EcoTank ανάλογα με τις ανάγκες σας από τις συλλογές εκτυπωτών μας για καθημερινές εκτυπώσεις, εκτύπωση φωτογραφιών και επαγγελματική χρήση και κερδίστε σε κόστος και χρόνο με υψηλές αποδόσεις.

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας