Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center | EuroSupplies

Με αρχή την ίδρυσή της το 1942, η EPSON ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο Ναγκάνο της Ιαπωνίας στις κατασκευές ρολογιών. Στις επόμενες δεκαετίες θα συνδεθεί με την επωνυμία της SEIKO μέχρι την ολοκληρωτική συνένωσή τους το 1985, όταν και θα μετεξελιχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς καινοτόμων μηχανημάτων στην ψηφιακή εκτύπωση. Σήμερα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους 100 παγκόσμιους ηγέτες τεχνολογίας και μεταξύ των top 100 παγκόσμιων εταιρειών καινοτομίας με 85 βάσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Epson SolutionPlus Gold Partner

Ανάμεσα στους 5 SolutionPlus GoldPartners της Epson σε όλη την Ελλάδα, με τους 3 να βρίσκονται στην πρωτεύουσα, ανήκει και η EuroSupplies ως κορυφαίος συνεργάτης και αντιπρόσωπος για μηχανήματα και αναλώσιμα Epson. Με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών εκτύπωσης και τεχνολογίας, απευθύνεται σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της ελληνικής αγοράς.

 

 Όντας ένας πλήρως εξοπλισμένος  και αναγνωρισμένος συνεργάτης της EPSON, η EuroSupplies διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων απευθυνόμενη σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από τον οικιακό χρήστη και τον επαγγελματία, έως την επιχείρηση και τον δημόσιο τομέα. Ως Gold Partner της EPSON, είναι σε θέση μέσω του έμπειρου και άρτια εκπαιδευμένου ανθρωπίνου δυναμικού της, να σχεδιάσει την βέλτιστη και κατάλληλα διαμορφωμένη λύση για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και οργανισμού.

 

Παράλληλα, κάθε μηχάνημα της EPSON ακολουθεί τις κατάλληλες προδιαγραφές με προτεραιότητα την αξιοπιστία και το αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που είναι ανακυκλώσιμα και με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Κάθε προϊόν EPSON που διατίθεται από την EuroSupplies είναι λειτουργικά διαπιστευμένο.

FurtherReading: Ενημερωθείτε για τις προηγμένες λύσεις σάρωσης EPSON!

 

Epson Authorized Service Partner

Η EuroSupplies, ως Authorized Service Partner της Epson, διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς, έτοιμους να ανταποκριθούν άμεσα με την κατάλληλη λύση, είτε πρόκειται για επισκευή, είτε για οποιαδήποτε ρύθμιση και παραμετροποίηση που αφορά στο εκάστοτε μηχάνημα, ακόμη και για μια συμβουλή αγοράς. Παράλληλα, χρησιμοποιεί μόνο γνήσια ανταλλακτικά, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία  και ταχύτητα,  για κάθε επισκευή που θα αναλάβει.

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson με τεχνολογία RIPS. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο!

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε το γραφείο στο σπίτι; Συμβουλές, εργαλεία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να δουλεύετε ξεκούραστα & αποδοτικά από παντού.

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι ονομάζουμε plotter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν; Ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας