Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Τα τελευταία χρόνια, η μετατροπή εγγράφων σε ηλεκτρονικά αρχεία με δυνατότητα ψηφιοποίησης έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι σημειώσεις, παρουσιάσεις και κάθε είδος εγγράφου είναι ιδιαίτερα σημαντικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Χάρη στην ηλεκτρονική τους μορφή, εξοικονομούν αρκετό από το χρόνο των εργαζομένων, μειώνουν τα λειτουργικά κόστη ενώ ταυτόχρονα παραμένουν διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για αυτό, ένα scanner είναι απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τις πληροφορίες κάθε εγγράφου από τη φυσική του μορφή σε διαχειρίσιμο, ψηφιακό περιεχόμενο.

Όμως, για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση πρέπει να γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Ορισμένες βασικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε είναι «για ποιες δραστηριότητες χρειάζεστε έναν σαρωτή;» και «ποιες άμεσες ανάγκες μπορεί να καλύψει;»

 

Σε αυτές τις ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει η Epson, με μια ευρεία γκάμα σαρωτών για τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες της: φορητοί σαρωτές, προϊόντα σχεδιασμένα για ομαδική εργασία, καθώς και παραδοσιακούς flatbed.

 

Λύσεις σάρωσης από την Εpson

Οι πωλητές και εκπρόσωποι πωλήσεων συνηθίζουν να πραγματοποιούν τις συναντήσεις τους κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Η αποστολή συμβολαίων και άλλων εγγράφων στην έδρα ή στους πελάτες σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο ή ακόμα και λίγο μετά τη συνεδρίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο ES-60W, ο φορητός σαρωτής της Epson, είναι η ιδανική λύση για αυτή τη χρήση. Μπορεί να σαρώσει έγγραφα A4 και να λειτουργήσει από μία μόνο θύρα USB, χωρίς ανάγκη για ξεχωριστή πηγή τροφοδοσίας. Το μέγεθος και το βάρος του είναι τόσο μικρό που μπορεί να χωρέσει σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή.

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που θέλουν και χρειάζονται πραγματικά όλοι οι πωλητές.

Με την ανάπτυξη του ES-60W η Epson κάνει ευκολότερη τη ζωή των επιχειρηματιών, που ταξιδεύουν πολύ, αλλά χρειάζεται να ψηφιοποιήσουν τα έγγραφα υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Κάθε χρήστης λαμβάνει ένα πακέτο λογισμικού προσαρτημένο στο σαρωτή για την άμεση αποστολή των σαρωμένων εγγράφων.

 

Η Epson έχει λάβει υπόψιν της και τους καταναλωτές που δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, αλλά θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν επαγγελματικό σαρωτή επιχειρήσεων με πολλές εφαρμογές. Για αυτούς, η εταιρεία ανέπτυξε τον σαρωτή WorkForce DS-410, ο οποίος έχει πολύ μικρές διαστάσεις για να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, με εξαιρετική όμως απόδοση. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και σε μικρότερα γραφεία, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται τα έγγραφά τους με ασφάλεια.

 

Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του είναι η τεχνολογία προστασίας χαρτιού, η οποία εξασφαλίζεται με ενσωματωμένους αισθητήρες LED. Μόλις αυτοί οι αισθητήρες αντιληφθούν την αλλοίωση του πρωτότυπου αντιγράφου ή την αναδίπλωσή του, σταματούν τη διαδικασία, για την προστασία των εγγράφων.

Κατά τη διάρκεια της πώλησης μπορούμε επίσης να αναφερθούμε στην ασφάλεια ευαίσθητων εγγράφων, για παράδειγμα συμβάσεων, ακόμη και όταν ψηφιοποιούνται. Η Epson χρησιμοποιεί ένα ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού, το οποίο μαζί με τους αισθητήρες εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Η ανίχνευση της διπλής τροφοδοσίας σημαίνει επίσης ότι πιο δύσκολα έγγραφα (φάκελοι ή έγγραφα με post-it) μπορούν να σαρωθούν χωρίς κανένα κίνδυνο και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

Εξιδεικευμένες εφαρμογές EPSON scanners για την επιχείρηση και το γραφείο

 

Χαρακτηριστικά για εξαιρετική απόδοση και ποιότητα

Με κάθε σαρωτή WorkForce περιλαμβάνεται επίσης ένα πακέτο λογισμικού, στο οποίο μπορείτε να βρείτε το Epson Scan με δυνατότητα αυτόματης σάρωσης και το Document Capture Pro 2.0, το οποίο κάνει τη ζωή των καταναλωτών σημαντικά ευκολότερη αυξάνοντας δραστικά την παραγωγικότητά τους. Η ποιότητα των ψηφιοποιημένων εγγράφων μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω και το περιεχόμενο μπορεί να σταλεί άμεσα με λίγα κλικ. Επιπλέον, τα προγράμματα οδήγησης, όπως TWAIN, ISIS και WIA και άλλες πρόσθετες επεκτάσεις λογισμικού, εξασφαλίζουν ότι άλλα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και υπηρεσίες cloud μπορούν να ενσωματωθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Το Document Capture Pro αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του εγγράφου που σαρώθηκε και σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την αυτόματη ονομασία αρχείων και τη μεταφορά. Από το λογισμικό, τα έγγραφα μπορούν να σταλούν στους τοπικούς φακέλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε διακομιστές FTP, εκτυπωτές, καταστήματα Web (WebDAV), διακομιστές Microsoft® SharePoint, λογαριασμούς Evernote ή στα Έγγραφα Google. Εφαρμόστε  προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τα σαρωμένα έγγραφα με τη βοήθεια των διαφορετικών προφίλ. Η αναγνώριση του γραμμωτού κώδικα και το OCR βασισμένο σε ζώνες υποστηρίζουν γρήγορο διαχωρισμό εγγράφων και ευκολότερη ονομασία αρχείων. Φυσικά, το λογισμικό υποστηρίζει και τις πιο συνηθισμένες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των μορφών JPEG και PDF.

 

 

Scanner Epson για οικιακή και επαγγελματική χρήση

 

EpsonScanners με εξειδικευμένες εφαρμογές

Η προηγμένη τεχνολογία αποτύπωσης που προσφέρει η Epson, επιτρέπει την επαγγελματική χρήση τους σε μια πληθώρα εφαρμογών, ορισμένες από τις οποίες είναι:

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Ασφάλισης
  • Υγεία
  • Νομικές Υπηρεσίες
  • Μετακινούμενο εργατικό δυναμικό (π.χ. εξωτερικοί πωλητές)

 

Οι σαρωτές εγγράφων της Epson, υπόσχονται να περιορίσουν σημαντικά τα απαιτούμενα βήματα μεταξύ  αποτύπωσης και αποθήκευσης εγγράφων, υποστηρίζοντας μια τεράστια γκάμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς.

 

Είναι βέβαιο, ότι για κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη υπάρχει και ο κατάλληλος σαρωτής Epson!

Μοιραστείτε το: Facebook Twitter Pinterest

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον εκτυπωτή σου; Μάθε πως ο καθαρισμός κεφαλής εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει καθώς & άλλες πιθανές λύσεις από τη EuroSupplies!

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Πώς συνδέω εκτυπωτή με κινητό; Πώς γίνεται η εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή HP, Canon ή Epson; Μάθε για τη σύνδεση εκτυπωτή με κινητό εύκολα & γρήγορα!

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

Αναρωτιέσαι γιατί τελειώνουν γρήγορα τα μελάνια εκτύπωσης; Διάβασε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από εκτυπώσεις στο γραφείο & το σπίτι.

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Τι χρειάζεσαι για την απόλυτη gaming εμπειρία; Εκτός από skills απαιτούνται και τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Θα τα βρεις όλα σε σούπερ τιμές στην EuroSupplies!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα gaming πληκτρολόγιο; Μάθε πώς να διαλέξεις τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της αγοράς.

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να αγοράσω; AMD ή NVIDIA; Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Η EuroSupplies θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την καλύτερη κάρτα γραφικών!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2022 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας