Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Τα τελευταία χρόνια, η μετατροπή εγγράφων σε ηλεκτρονικά αρχεία με δυνατότητα ψηφιοποίησης έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι σημειώσεις, παρουσιάσεις και κάθε είδος εγγράφου είναι ιδιαίτερα σημαντικά στον επιχειρηματικό κόσμο. Χάρη στην ηλεκτρονική τους μορφή, εξοικονομούν αρκετό από το χρόνο των εργαζομένων, μειώνουν τα λειτουργικά κόστη ενώ ταυτόχρονα παραμένουν διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Για αυτό, ένα scanner είναι απαραίτητο σε όλες τις επιχειρήσεις δίνοντας τους την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τις πληροφορίες κάθε εγγράφου από τη φυσική του μορφή σε διαχειρίσιμο, ψηφιακό περιεχόμενο.

Όμως, για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στη δική σας επιχείρηση πρέπει να γνωρίζετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Ορισμένες βασικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε είναι «για ποιες δραστηριότητες χρειάζεστε έναν σαρωτή;» και «ποιες άμεσες ανάγκες μπορεί να καλύψει;»

 

Σε αυτές τις ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει η Epson, με μια ευρεία γκάμα σαρωτών για τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες της: φορητοί σαρωτές, προϊόντα σχεδιασμένα για ομαδική εργασία, καθώς και παραδοσιακούς flatbed.

 

Λύσεις σάρωσης από την Εpson

Οι πωλητές και εκπρόσωποι πωλήσεων συνηθίζουν να πραγματοποιούν τις συναντήσεις τους κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Η αποστολή συμβολαίων και άλλων εγγράφων στην έδρα ή στους πελάτες σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο ή ακόμα και λίγο μετά τη συνεδρίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο ES-60W, ο φορητός σαρωτής της Epson, είναι η ιδανική λύση για αυτή τη χρήση. Μπορεί να σαρώσει έγγραφα A4 και να λειτουργήσει από μία μόνο θύρα USB, χωρίς ανάγκη για ξεχωριστή πηγή τροφοδοσίας. Το μέγεθος και το βάρος του είναι τόσο μικρό που μπορεί να χωρέσει σε μια τσάντα φορητού υπολογιστή.

 

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που θέλουν και χρειάζονται πραγματικά όλοι οι πωλητές.

Με την ανάπτυξη του ES-60W η Epson κάνει ευκολότερη τη ζωή των επιχειρηματιών, που ταξιδεύουν πολύ, αλλά χρειάζεται να ψηφιοποιήσουν τα έγγραφα υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Κάθε χρήστης λαμβάνει ένα πακέτο λογισμικού προσαρτημένο στο σαρωτή για την άμεση αποστολή των σαρωμένων εγγράφων.

 

Η Epson έχει λάβει υπόψιν της και τους καταναλωτές που δε θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, αλλά θα ήθελαν να αποκτήσουν έναν επαγγελματικό σαρωτή επιχειρήσεων με πολλές εφαρμογές. Για αυτούς, η εταιρεία ανέπτυξε τον σαρωτή WorkForce DS-410, ο οποίος έχει πολύ μικρές διαστάσεις για να καταλαμβάνει το μικρότερο δυνατό χώρο, με εξαιρετική όμως απόδοση. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και σε μικρότερα γραφεία, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται τα έγγραφά τους με ασφάλεια.

 

Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες του είναι η τεχνολογία προστασίας χαρτιού, η οποία εξασφαλίζεται με ενσωματωμένους αισθητήρες LED. Μόλις αυτοί οι αισθητήρες αντιληφθούν την αλλοίωση του πρωτότυπου αντιγράφου ή την αναδίπλωσή του, σταματούν τη διαδικασία, για την προστασία των εγγράφων.

Κατά τη διάρκεια της πώλησης μπορούμε επίσης να αναφερθούμε στην ασφάλεια ευαίσθητων εγγράφων, για παράδειγμα συμβάσεων, ακόμη και όταν ψηφιοποιούνται. Η Epson χρησιμοποιεί ένα ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού, το οποίο μαζί με τους αισθητήρες εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Η ανίχνευση της διπλής τροφοδοσίας σημαίνει επίσης ότι πιο δύσκολα έγγραφα (φάκελοι ή έγγραφα με post-it) μπορούν να σαρωθούν χωρίς κανένα κίνδυνο και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

 

Εξιδεικευμένες εφαρμογές EPSON scanners για την επιχείρηση και το γραφείο

 

Χαρακτηριστικά για εξαιρετική απόδοση και ποιότητα

Με κάθε σαρωτή WorkForce περιλαμβάνεται επίσης ένα πακέτο λογισμικού, στο οποίο μπορείτε να βρείτε το Epson Scan με δυνατότητα αυτόματης σάρωσης και το Document Capture Pro 2.0, το οποίο κάνει τη ζωή των καταναλωτών σημαντικά ευκολότερη αυξάνοντας δραστικά την παραγωγικότητά τους. Η ποιότητα των ψηφιοποιημένων εγγράφων μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω και το περιεχόμενο μπορεί να σταλεί άμεσα με λίγα κλικ. Επιπλέον, τα προγράμματα οδήγησης, όπως TWAIN, ISIS και WIA και άλλες πρόσθετες επεκτάσεις λογισμικού, εξασφαλίζουν ότι άλλα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και υπηρεσίες cloud μπορούν να ενσωματωθούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Το Document Capture Pro αναγνωρίζει αυτόματα τον τύπο του εγγράφου που σαρώθηκε και σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την αυτόματη ονομασία αρχείων και τη μεταφορά. Από το λογισμικό, τα έγγραφα μπορούν να σταλούν στους τοπικούς φακέλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε διακομιστές FTP, εκτυπωτές, καταστήματα Web (WebDAV), διακομιστές Microsoft® SharePoint, λογαριασμούς Evernote ή στα Έγγραφα Google. Εφαρμόστε  προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τα σαρωμένα έγγραφα με τη βοήθεια των διαφορετικών προφίλ. Η αναγνώριση του γραμμωτού κώδικα και το OCR βασισμένο σε ζώνες υποστηρίζουν γρήγορο διαχωρισμό εγγράφων και ευκολότερη ονομασία αρχείων. Φυσικά, το λογισμικό υποστηρίζει και τις πιο συνηθισμένες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των μορφών JPEG και PDF.

 

 

Scanner Epson για οικιακή και επαγγελματική χρήση

 

EpsonScanners με εξειδικευμένες εφαρμογές

Η προηγμένη τεχνολογία αποτύπωσης που προσφέρει η Epson, επιτρέπει την επαγγελματική χρήση τους σε μια πληθώρα εφαρμογών, ορισμένες από τις οποίες είναι:

  • Τοπική Αυτοδιοίκηση
  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες Ασφάλισης
  • Υγεία
  • Νομικές Υπηρεσίες
  • Μετακινούμενο εργατικό δυναμικό (π.χ. εξωτερικοί πωλητές)

 

Οι σαρωτές εγγράφων της Epson, υπόσχονται να περιορίσουν σημαντικά τα απαιτούμενα βήματα μεταξύ  αποτύπωσης και αποθήκευσης εγγράφων, υποστηρίζοντας μια τεράστια γκάμα εφαρμογών σε διάφορους τομείς.

 

Είναι βέβαιο, ότι για κάθε επιχειρηματική σας ανάγκη υπάρχει και ο κατάλληλος σαρωτής Epson!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας