Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Στη σύγχρονη εποχή, για τη λειτουργία μιας εταιρίας, είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση παραγωγής έντυπου υλικού, τόσο για καθημερινές  όσο και έκτακτες ανάγκες.  Η ανάλογη διαχείριση, τόσο της αποτελεσματικότητας, όσο και του κόστους των επιμέρους λειτουργιών εκτύπωσης, είναι αρκετά σημαντική, καθώς μπορεί να αποτρέψει πιθανά επιζήμια αποτελέσματα για την εταιρεία ή να επιβραδύνει τις λειτουργίες της.

Με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες για μια ολοκληρωμένη λύση, δημιουργήθηκαν οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services). Με τις υπηρεσίες MPS, δίνεται η δυνατότητα στην εκάστοτε επιχείρηση να αποκτήσει μια σαφή εικόνα της λειτουργίας του εκτυπωτικού της εξοπλισμού, με πλήρη έλεγχο του συνόλου του περιβάλλοντος εγγράφων της. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία μέσω εξωτερικού συνεργάτη, που αναλαμβάνει τον έλεγχο της ομαλής ροής των εργασιών εκτύπωσης, από το υλικό μέχρι και τα μηχανήματα, τη συμβουλευτική καθοδήγηση και την ελεγχόμενη λειτουργία τους με ασφάλεια, έχοντας ως κύριο στόχο τη μείωση στο κόστος αλλά και την αύξηση στην παραγωγικότητατης εκάστοτε εταιρείας.

Σε ποιους απευθύνεται

Οι υπηρεσίες MPS δεν απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένους κλάδους ή μεγέθη επιχειρήσεων, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν με την ίδια επιτυχία σε κάθε εταιρεία. Σε αυτές περιλαμβάνονται ειδικότητες που πιθανόν αφορούν είτε λογιστικά, δικηγορικά ή συμβολαιογραφικά γραφεία, τα οποία έχουν υψηλές ανάγκες σε κάλυψη έντυπου υλικού. Από τους ισολογισμούς έως τις πληροφορίες πελατών και από τα τυπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως τα χρήσιμα και σημαντικά υπομνήματα, σχεδόν οι περισσότερες εργασίες περιλαμβάνουν τη χρήση κάποιου είδους χαρτιού. Ακόμα και επιχειρήσεις, οι οποίες λόγω της φύσης του κλάδου τους, όπως οι νοσοκομειακές και ξενοδοχειακές μονάδες, έχουν ανάγκη για 24ωρη τεχνική υποστήριξη, καθώς και για την καταχώρηση στοιχείων ή έκδοση τιμολογίων. Επίσης, πολλά οφέλη μπορούν να αποκομίσουν εταιρείες φροντιστηρίων και εκπαιδευτηρίων, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν αρκετό εξοπλισμό εκτυπωτών ή έχουν υποκαταστήματα, τα οποία χρήζουν συνεχόμενης απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης.

Σε αντίστοιχους κλάδους, η εφαρμογή MPS μπορεί να λύσει τα χέρια σε κάθε επαγγελματία. Καθώς οι ανάγκες και η ασφάλεια των εκτυπωτικών μηχανημάτων περνάνε στα χέρια εξωτερικών συνεργατών, αυτοί αναλαμβάνουν να εφαρμόσουν την καταλληλότερη προσέγγιση για τη βελτίωση και την εξέλιξη της εταιρικής εκτυπωτικής αρχιτεκτονικής.

Πλεονεκτήματα από την εφαρμογή MPS

Τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκομίσει μια επιχείρηση από την εφαρμογή των υπηρεσιών MPS για σωστό print management είναι αρκετά, αφού:

1. Μειώνεται το κόστος εκτύπωσης έως και 25%

Για τις εκτυπώσεις κάθε επιχείρησης δαπανούνται αρκετά χρήματα, μερικές φορές περισσότερα από το επιθυμητό όριο. Με τις υπηρεσίες MPS διευκολύνεται η διαχείριση του κόστους, αφού προσαρμόζεται μετά από μελέτη, ανάλυση και αξιολόγηση των αναγκών της επιχείρησης.

2. Αυξάνεται το ποσοστό παραγωγικότητας

Με τη μείωση του πρωτογενούς κόστους, μειώνεται και το δευτερογενές κόστος που περιλαμβάνει το εργατικό δυναμικό. Η εφαρμογή των υπηρεσιών MPS μπορεί να κάνει εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία εκτύπωσης για τους υπαλλήλους, βελτιώνοντας τη διαχείριση του χρόνου τους και συνεπώς ενισχύει την αποδοτικότητά και παραγωγικότητα τους.

3. Ενισχύεται η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων

Τα αρχεία που δημιουργούνται από τη χρήση του εκτυπωτικού εξοπλισμού και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο της συσκευής, μπορούν να υποκλαπούν. Μέσω των MPS, γίνεται συχνός έλεγχος για ενδεχόμενες ευπάθειες στην ασφάλεια του συστήματος της εταιρείας και προλαμβάνονται πιθανές παραβιάσεις δεδομένων.

4. Προστατεύεται το περιβάλλον

Με τη βελτιστοποίηση των τεχνολογιών εκτύπωσης μέσω των MPS, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και χαρτί, συμβάλλοντας σε μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων για το περιβάλλον.

Με αυτή την προσέγγιση print management solutions της EuroSupplies, σας προσφέρεται ένα ευκρινές επίπεδο ελέγχου, διαμορφωμένο και σχεδιασμένο στα μέτρα σας.

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας