Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Στη σύγχρονη εποχή, για τη λειτουργία μιας εταιρείας, είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση παραγωγής έντυπου υλικού, τόσο για καθημερινές  όσο και έκτακτες ανάγκες.  Η ανάλογη διαχείριση, τόσο της αποτελεσματικότητας, όσο και του κόστους των επιμέρους λειτουργιών εκτύπωσης, είναι αρκετά σημαντική, καθώς μπορεί να αποτρέψει πιθανά επιζήμια αποτελέσματα για την εταιρεία ή να επιβραδύνει τις λειτουργίες της.

Τι είναι οι υπηρεσίες MPS;

Με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες για μια ολοκληρωμένη λύση, δημιουργήθηκαν οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (Managed Print Services). Με τις υπηρεσίες MPS, δίνεται η δυνατότητα στην εκάστοτε επιχείρηση να αποκτήσει μια σαφή εικόνα της λειτουργίας του εκτυπωτικού της εξοπλισμού, με πλήρη έλεγχο του συνόλου του περιβάλλοντος εγγράφων της. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συνεργασία μέσω εξωτερικού συνεργάτη, που αναλαμβάνει τον έλεγχο της ομαλής ροής των εργασιών εκτύπωσης, από το υλικό μέχρι και τα μηχανήματα, τη συμβουλευτική καθοδήγηση και την ελεγχόμενη λειτουργία τους με ασφάλεια, έχοντας ως κύριο στόχο τη μείωση στο κόστος αλλά και την αύξηση στην παραγωγικότητα της εκάστοτε εταιρείας.

Ψάχνετε για MFP εκτυπωτές; Επισκεφθείτε το eshop μας!

Σε ποιους απευθύνεται

Οι υπηρεσίες MPS δεν απευθύνονται μόνο σε συγκεκριμένους κλάδους ή μεγέθη επιχειρήσεων, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν με την ίδια επιτυχία σε κάθε εταιρεία. Σε αυτές περιλαμβάνονται ειδικότητες που πιθανόν αφορούν είτε λογιστικά, δικηγορικά ή συμβολαιογραφικά γραφεία, τα οποία έχουν υψηλές ανάγκες σε κάλυψη έντυπου υλικού. Από τους ισολογισμούς έως τις πληροφορίες πελατών και από τα τυπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως τα χρήσιμα και σημαντικά υπομνήματα, σχεδόν οι περισσότερες εργασίες περιλαμβάνουν τη χρήση κάποιου είδους χαρτιού. Ακόμα και επιχειρήσεις, οι οποίες λόγω της φύσης του κλάδου τους, όπως οι νοσοκομειακές και ξενοδοχειακές μονάδες, έχουν ανάγκη για 24ωρη τεχνική υποστήριξη, καθώς και για την καταχώρηση στοιχείων ή έκδοση τιμολογίων. Επίσης, πολλά οφέλη μπορούν να αποκομίσουν εταιρείες φροντιστηρίων και εκπαιδευτηρίων, ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούν αρκετό εξοπλισμό εκτυπωτών ή έχουν υποκαταστήματα, τα οποία χρήζουν συνεχόμενης απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης.

Σε αντίστοιχους κλάδους, η εφαρμογή MPS μπορεί να λύσει τα χέρια σε κάθε επαγγελματία. Καθώς οι ανάγκες και η ασφάλεια των εκτυπωτικών μηχανημάτων περνάνε στα χέρια εξωτερικών συνεργατών, αυτοί αναλαμβάνουν να εφαρμόσουν την καταλληλότερη προσέγγιση για τη βελτίωση και την εξέλιξη της εταιρικής εκτυπωτικής αρχιτεκτονικής.

Πλεονεκτήματα από την εφαρμογή MPS

Τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκομίσει μια επιχείρηση από την εφαρμογή των υπηρεσιών MPS για σωστό print management είναι αρκετά, αφού:

1. Μειώνεται το κόστος εκτύπωσης έως και 25%

Για τις εκτυπώσεις κάθε επιχείρησης δαπανούνται αρκετά χρήματα, μερικές φορές περισσότερα από το επιθυμητό όριο. Με τις υπηρεσίες MPS διευκολύνεται η διαχείριση του κόστους, αφού προσαρμόζεται μετά από μελέτη, ανάλυση και αξιολόγηση των αναγκών της επιχείρησης.

2. Αυξάνεται το ποσοστό παραγωγικότητας

Με τη μείωση του πρωτογενούς κόστους, μειώνεται και το δευτερογενές κόστος που περιλαμβάνει το εργατικό δυναμικό. Η εφαρμογή των υπηρεσιών MPS μπορεί να κάνει εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία εκτύπωσης για τους υπαλλήλους, βελτιώνοντας τη διαχείριση του χρόνου τους και συνεπώς ενισχύει την αποδοτικότητά και παραγωγικότητα τους.

3. Ενισχύεται η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων

Τα αρχεία που δημιουργούνται από τη χρήση του εκτυπωτικού εξοπλισμού και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο της συσκευής, μπορούν να υποκλαπούν. Μέσω των MPS, γίνεται συχνός έλεγχος για ενδεχόμενες ευπάθειες στην ασφάλεια του συστήματος της εταιρείας και προλαμβάνονται πιθανές παραβιάσεις δεδομένων.

4. Προστατεύεται το περιβάλλον

Με τη βελτιστοποίηση των τεχνολογιών εκτύπωσης μέσω των MPS, καταναλώνεται λιγότερη ενέργεια και χαρτί, συμβάλλοντας σε μείωση των επιβλαβών επιπτώσεων για το περιβάλλον.

 

Further Reading: Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε το περιβάλλον με MPS υπηρεσίες!

Με αυτή την προσέγγιση print management solutions της EuroSupplies, σας προσφέρεται ένα ευκρινές επίπεδο ελέγχου, διαμορφωμένο και σχεδιασμένο στα μέτρα σας.

Μοιραστείτε το: Facebook Twitter Pinterest

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον εκτυπωτή σου; Μάθε πως ο καθαρισμός κεφαλής εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει καθώς & άλλες πιθανές λύσεις από τη EuroSupplies!

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Πώς συνδέω εκτυπωτή με κινητό; Πώς γίνεται η εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή HP, Canon ή Epson; Μάθε για τη σύνδεση εκτυπωτή με κινητό εύκολα & γρήγορα!

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

Αναρωτιέσαι γιατί τελειώνουν γρήγορα τα μελάνια εκτύπωσης; Διάβασε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από εκτυπώσεις στο γραφείο & το σπίτι.

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Τι χρειάζεσαι για την απόλυτη gaming εμπειρία; Εκτός από skills απαιτούνται και τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Θα τα βρεις όλα σε σούπερ τιμές στην EuroSupplies!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα gaming πληκτρολόγιο; Μάθε πώς να διαλέξεις τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της αγοράς.

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να αγοράσω; AMD ή NVIDIA; Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Η EuroSupplies θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την καλύτερη κάρτα γραφικών!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2022 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας