Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Η εποχή κατά την οποία η αγορά εκτυπωτή ήταν μια ιδιαίτερα δαπανηρή επένδυση, αποτελεί πλέον παρελθόν. Στις μέρες μας, το κόστος των εκτυπωτικών συσκευών έχει πέσει αισθητά, καθώς ένας ή περισσότεροι εκτυπωτές υπάρχουν είτε σε οικιακό είτε σε εταιρικό περιβάλλον, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες. Πλέον, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη, λαμβάνονται υπόψιν πιο σοβαρά η επίδοση και η λειτουργικότητα κάθε μηχανήματος, καθώς και το κόστος του αναλώσιμου μελανιού που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι ίδιες οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν διαμορφώσει και τροποποιήσει τα δικά τους μελάνια, ώστε να προσαρμόζονται άμεσα στον εκτυπωτή τους, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερα στις φωτογραφικές εκτυπώσεις, τα γνήσια μελάνια προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εκτός των μελανιών που προσφέρονται από τους κατασκευαστές των εκτυπωτών, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς αναλώσιμων από τρίτους κατασκευαστές, συμβατών με συγκεκριμένα μοντέλα. Απευθύνονται κυρίως σε χρήστες που επιδιώκουν την εξοικονόμηση χρημάτων και δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απόδοση στην εκτύπωση. Αυτά χωρίζονται σε καινούργια συμβατά μελάνια (φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου σε εργοστάσιο συμβατών) και τα ανακατασκευασμένα συμβατά που προέρχονται από την ανακύκλωση αυθεντικών υλικών, που επισκευάζονται και χρησιμοποιούνται εκ νέου. Ακόμη, υπάρχει και η δυνατότητα για ξαναγεμισμένα μελάνια, με τα συγκεκριμένα να εμφανίζουν αρκετά μειονεκτήματα έναντι των υπολοίπων.

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα ανακύκλωσης αναλωσίμων της HP!

Τι είναι τα συμβατά μελάνια και toners – Πλεονεκτήματα

Με τον όρο καινούργια συμβατά μελάνια, γίνεται αναφορά στην κατηγορία αναλώσιμων εκτυπωτών που κατασκευάζονται από τρίτες εταιρείες, χρησιμοποιώντας καινούργια υλικά. Η διαδικασία κατασκευής τους έχει ως στόχο την προσαρμογή των χαρακτηριστικών του αυθεντικού φυσιγγιού, ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του εκάστοτε εκτυπωτή και για να μην υπάρξει πρόβλημα στη χρήση του.

Ένα καινούργιο συμβατό μελάνι ή toner, που είναι εργοστασιακά κατασκευασμένο, έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από ένα ξαναγεμισμένο (refilled) μελανοδοχείο. Εξαιτίας της εργοστασιακής κατασκευής του βάσει αυστηρών προδιαγραφών, διαθέτει ποιοτικές και περιβαλλοντολογικές πιστοποιήσεις, ενώ περνάει πιο εντατικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Αντιθέτως, το ξαναγεμισμένο μελανοδοχείο διαθέτει συχνά αμφιβόλου ποιότητας μελάνι. Ακόμη, λόγω έλλειψης ελέγχου του φυσιγγιού, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες διαρροής μελανιού, λόγω της πιθανής παλιάς ή ελαττωματικής κατασκευής του.

Ανακατασκευασμένα μελάνια και toner

Όσο αναφορά τα ανακατασκευασμένα μελάνια και toner, ακολουθείται η μέθοδος ανακύκλωσης των αυθεντικών υλικών και χρήσης τους για τη δημιουργία νέων. Σε σύγκριση με τα ξαναγεμισμένα, τα ανακατασκευασμένα υπόκεινται σε διεξοδικό καθαρισμό και εντατικούς ελέγχους πριν δοθούν προς πώληση. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται αυθεντικές πρώτες ύλες, τα ανακατασκευασμένα είναι υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην περιβαλλοντική δράση.

Τα θέλεις όλα έτοιμα; Μάθε για τις υπηρεσίες MPS της EuroSupplies!

Τα ανακατασκευασμένα συμβατά που διατίθενται μέσω της EuroSupplies, είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Γερμανική εταιρεία MyGreen, που διακρίνεται για την εξαιρετική σχέση απόδοσης – τιμής στα προϊόντα της. Αποτελούν ικανοποιητική επιλογή σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει αυθεντικά μελάνια και toners.

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson με τεχνολογία RIPS. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο!

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε το γραφείο στο σπίτι; Συμβουλές, εργαλεία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να δουλεύετε ξεκούραστα & αποδοτικά από παντού.

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι ονομάζουμε plotter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν; Ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας