Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Η εποχή κατά την οποία η αγορά ενός εκτυπωτή ήταν μια ιδιαίτερα δαπανηρή επένδυση, αποτελεί πλέον παρελθόν. Στις μέρες μας, το κόστος των εκτυπωτικών συσκευών έχει πέσει αισθητά, καθώς ένας ή περισσότεροι εκτυπωτές υπάρχουν είτε σε οικιακό είτε σε εταιρικό περιβάλλον, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες. Πλέον, ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη, λαμβάνονται υπόψιν πιο σοβαρά η επίδοση και η λειτουργικότητα κάθε μηχανήματος, καθώς και το κόστος του αναλώσιμου μελανιού που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι ίδιες οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν διαμορφώσει και τροποποιήσει τα δικά τους μελάνια, ώστε να προσαρμόζονται άμεσα στον εκτυπωτή τους, προσφέροντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ιδιαίτερα στις φωτογραφικές εκτυπώσεις, τα γνήσια μελάνια προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Εκτός των μελανιών που προσφέρονται από τους κατασκευαστές των εκτυπωτών, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς αναλώσιμων από τρίτους κατασκευαστές, συμβατών με συγκεκριμένα μοντέλα. Απευθύνονται κυρίως σε χρήστες που επιδιώκουν την εξοικονόμηση χρημάτων και δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απόδοση στην εκτύπωση. Αυτά χωρίζονται σε καινούργια συμβατά μελάνια (φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου σε εργοστάσιο συμβατών) και τα ανακατασκευασμένα συμβατά που προέρχονται από την ανακύκλωση αυθεντικών υλικών, που επισκευάζονται και χρησιμοποιούνται εκ νέου. Ακόμη, υπάρχει και η δυνατότητα για ξαναγεμισμένα μελάνια, με τα συγκεκριμένα να εμφανίζουν αρκετά μειονεκτήματα έναντι των υπολοίπων.

Τι είναι τα συμβατά μελάνια και toners – Πλεονεκτήματα

Με τον όρο καινούργια συμβατά μελάνια, γίνεται αναφορά στην κατηγορία αναλώσιμων εκτυπωτών που κατασκευάζονται από τρίτες εταιρείες, χρησιμοποιώντας καινούργια υλικά. Η διαδικασία κατασκευής τους έχει ως στόχο την προσαρμογή των χαρακτηριστικών του αυθεντικού φυσιγγιού, ώστε να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του εκάστοτε εκτυπωτή και για να μην υπάρξει πρόβλημα στη χρήση του.

Ένα καινούργιο συμβατό μελάνι ή toner, που είναι εργοστασιακά κατασκευασμένο, έχει περισσότερα πλεονεκτήματα από ένα ξαναγεμισμένο (refilled) μελανοδοχείο. Εξαιτίας της εργοστασιακής κατασκευής του βάσει αυστηρών προδιαγραφών, διαθέτει ποιοτικές και περιβαλλοντολογικές πιστοποιήσεις, ενώ περνάει πιο εντατικούς και ποιοτικούς ελέγχους. Αντιθέτως, το ξαναγεμισμένο μελανοδοχείο διαθέτει συχνά αμφιβόλου ποιότητας μελάνι. Ακόμη, λόγω έλλειψης ελέγχου του φυσιγγιού, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες διαρροής μελανιού, λόγω της πιθανής παλιάς ή ελαττωματικής κατασκευής του.

Ανακατασκευασμένα μελάνια και toner

Όσο αναφορά τα ανακατασκευασμένα μελάνια και toner, ακολουθείται η μέθοδος ανακύκλωσης των αυθεντικών υλικών και χρήσης τους για τη δημιουργία νέων. Σε σύγκριση με τα ξαναγεμισμένα, τα ανακατασκευασμένα υπόκεινται σε διεξοδικό καθαρισμό και εντατικούς ελέγχους πριν δοθούν προς πώληση. Δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται αυθεντικές πρώτες ύλες, τα ανακατασκευασμένα είναι υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα συνεισφέρουν στην περιβαλλοντική δράση.

Τα ανακατασκευασμένα συμβατά που διατίθενται μέσω της EuroSupplies, είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας με τη Γερμανική εταιρεία MyGreen, που διακρίνεται για την εξαιρετική σχέση απόδοσης – τιμής στα προϊόντα της. Αποτελούν ικανοποιητική επιλογή σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει αυθεντικά μελάνια και toners.

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας