Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Η σημασία του 3D Scanning

Η έννοια του 3D Scanning αποτελεί μια σχετικά νέα τεχνολογία στον κόσμο του ψηφιακού περιβάλλοντος. Με τη χρήση ενός 3D scanner δίνεται η δυνατότητα ανάλυσης και αποτύπωσης του σχήματος φυσικών αντικειμένων χρησιμοποιώντας μια γραμμή φωτός λέιζερ. Το αποτέλεσμα είναι η συλλογή δεδομένων σε ψηφιακή τρισδιάστατη αναπαράσταση, που μπορεί να υποστεί επεξεργασία και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ψηφιακών αλλά και φυσικών μοντέλων 3D.

SOL 3D Scanner, μια νέα πρόταση στην ψηφιακή 3D απεικόνιση

Με γνώμονα τη δημιουργία μιας εύχρηστης και αποδοτικής λύσης, κατασκευάστηκε ο SOL 3D Scanner. Ένας 3D σαρωτής, μικρός σε μέγεθος και ελαφρύς για εύκολη μετακίνηση, μια ιδανική λύση για τη δημιουργία ψηφιακών αντιγραφών με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου. Ανεξάρτητα από τη φύση της 3D εργασίας κάθε χρήστη, είτε πρόκειται για σάρωση αντικειμένου προς εκτύπωση, σάρωση σε μοντέλο, είτε σάρωση για κοινή χρήση, μπορεί να εξασφαλίσει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα για αρκετές κατηγορίες χρηστών και περιπτώσεων.

Επιπλέον, λόγω του μεγέθους του, δεν καταλαμβάνει αρκετό χώρο. Η τεχνολογία του, χρησιμοποιεί το συνδυασμό τριγωνοποίησης laser και τεχνολογίας λευκού φωτός που δίνει εξαιρετικές ψηφιακές τρισδιάστατες απεικονίσεις. Μαζί με το 3D scanner, παρέχεται η βάση του με το περιστρεφόμενο stand για τα αντικείμενα προς σάρωση κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ο SOL 3D σαρωτής διαθέτει ειδικό λογισμικό SOL που μπορεί να ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον χρήστη, μέσω μηνυμάτων κειμένου ή ήχου, για την επόμενη κίνηση που πρέπει να ακολουθήσει. Υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης του λογισμικού με update από το διαδίκτυο, είτε αυτό τρέχει σε Η/Υ με Windows είτε σε macOS. Ο σαρωτής έχει τη δυνατότητα καταγραφής και αποτύπωσης μέχρι και τα 360 mm, ενώ μπορεί να γίνει μεταφορά αρχείων σε φορητό δίσκο μέσω USB.

Σε ποιους απευθύνονται τα 3D Scanners;

Μπορεί η χρήση ενός 3D σαρωτή να έμοιαζε στο παρελθόν ως ένας μηχανισμός βγαλμένος από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όμως πλέον δεν περιορίζεται μόνο στους χώρους εργαστηρίων.

  • Εκτός των επιστημονικών κλάδων, μπορεί να εισαχθεί στον εκπαιδευτικό χώρο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Μαθηματικών αλλά και των Τεχνών, με απώτερο σκοπό να εκπαιδεύσει προσωπικό και σπουδαστές, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία και άνεση με τον κόσμο της τρισδιάστατης απεικόνισης, ενώ μπορεί να γίνει αντίστοιχη εφαρμογή και σε τεχνολογικά ιδρύματα.
  • Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα του επιχειρηματικού κλάδου, όπως στο δημιουργικό τμήμα των designers, σε αρκετές εταιρίες αλλά και startups που επιδιώκουν να προβάλουν με άμεσο και ιδιαίτερο τρόπο τις ανακαλύψεις και καινοτομίες τους στον κόσμο.
  • Επίσης, δύναται να γίνει χρήση και από επιστήμονες που απασχολούνται στον κατασκευαστικό τομέα, όπως μηχανικούς, τεχνίτες και σχεδιαστές, οι οποίοι αναζητούν τη βέλτιστη λύση στην αναπαραγωγή των σχεδίων τους, την ευχέρεια στην διαμόρφωσή, καθώς και στο διαμοιρασμό τους στο διαδίκτυο.
  • Τέλος, η χρήση ενός 3d σαρωτή απευθύνεται και σε άτομα που απασχολούνται με διάφορες δραστηριότητες ως χόμπι, όπως οι συλλέκτες, καλλιτέχνες και λοιποί δημιουργοί, οι οποίοι επιθυμούν να μοιραστούν άμεσα και εύκολα τα έργα τους με ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Σε όλα αυτά, ο SOL 3D scanner έρχεται να δώσει τη λύση!
Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτές Epson WorkForce Pro RIPS [2021]

Μάθετε περισσότερα για τους εκτυπωτές WorkForce Pro της Epson με τεχνολογία RIPS. Μειώστε το κόστος εκτύπωσης και αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο!

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Home Office – Ο απόλυτος οδηγός για εργασία από το σπίτι

Τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε το γραφείο στο σπίτι; Συμβουλές, εργαλεία και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για να δουλεύετε ξεκούραστα & αποδοτικά από παντού.

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι είναι οι plotter και που χρησιμοποιούνται; [οδηγός αγοράς]

Τι ονομάζουμε plotter και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν; Ένας αναλυτικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε!

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας