Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

HP Managed – Πώς να επιλέξετε το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο

Στο σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο, κάθε επιχείρηση θέλει να έχει γνώση των νέων στον κλάδο της, καθώς και να είναι τεχνολογικά ενημερωμένη, ώστε να παραμένει ανταγωνιστική. Με τις ανάγκες των επιχειρήσεων να αυξάνονται συνεχώς, η Hewlett-Packard σχεδίασε και δημιούργησε τη σειρά διαχειριζόμενων (Managed) εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Μια νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών για απαιτητικά περιβάλλοντα, με ενσωματωμένη τεχνολογία για συχνό έλεγχο και monitoring της λειτουργίας τους, ώστε να ειδοποιεί και να προγραμματίζει τόσο για τη στάθμη και αναπλήρωση των αναλώσιμων αλλά και για τις ανάλογες εργασίες συντήρησης, εξασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία αλλά και ασφάλεια του εκτυπωτή. Έτσι, θα μπορείτε να περιορίσετε τις ασχολίες που περιλαμβάνουν την απασχόλησή σας με τις εκτυπώσεις και να επικεντρωθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και αποδοτικότητά σας.

Η χρήση των HP Managed printers ενέχει πολλά οφέλη, τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις, οποιουδήποτε κλάδου, αφού έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να καλύψουν στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε εταιρείας. Με την επιλογή ενός HP Managed μοντέλου, μια επιχείρηση θα αποκτήσει αρκετά πλεονεκτήματα, μιας και:

  • ενισχύεται η ροή της λειτουργίας των μηχανημάτων και περιορίζονται οι πιθανές διακοπές τους στο ελάχιστο, δεδομένου ότι εξασφαλίζεται εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και αυτοματοποιημένη παραγωγή εγγράφων υψηλής επαγγελματικής ποιότητας. Όπως ακριβώς τα χρειάζεστε με αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε μέρα.
  • επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος. Ένας printer ή MFP της σειράς HP Managed μπορεί να αποδώσει εκτυπώσεις, είτε έγχρωμες είτε ασπρόμαυρες, σε κάθε μορφή με λιγότερα έξοδα μέσω των ειδικών αναλωσίμων μεγάλου yield σε ειδικές προνομιακές και κλειδωμένες τιμές.
  • προστατεύονται τα δεδομένα και το δίκτυό σας από πιθανές επιθέσεις. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησής απειλών, με εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού και επικύρωση του λειτουργικού συστήματος για να είναι πάντα ανανεωμένο, προσφέροντας έτσι την ασφαλέστερη εκτύπωση.
  • προσφέρεται η δυνατότητα της απρόσκοπτης ροής των εργασιών χωρίς διακοπές και με την ταχύτητα που είναι απαραίτητη. Βελτιώνεται η διαχείριση του χρόνου του προσωπικού, καθώς μπορεί να αφιερώσει μεγαλύτερο μέρος αυτού σε εργασίες που απαιτούν περισσότερη ακρίβεια και προσοχή.

Όμως, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι οι printers και MFP της σειράς HP Managed είναι διαμορφωμένοι, ώστε να κερδίζουν σε χρόνο και κόστος στα αναλώσιμα, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στη σειρά της Hewlett-Packard ξεχωρίζουν κάποια μοντέλα που παρέχουν εξαιρετικές αποδόσεις και αποτελέσματα, ενώ επίσης διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

HP LaserJet Managed E60155dn 3GY09A

Το εξαιρετικό με αυτόν τον εκτυπωτή είναι η ταχύτατη εκτύπωση, καθώς μπορεί να παράγει 52 σελίδες ανά λεπτό. Αποτέλεσμα η μεγάλη μηναία παραγωγικότητά του, ενώ σε αυτό συμβάλει και το πολύ χαμηλό κόστος αναλώσιμου που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των λειτουργιών του εκτυπωτή.

HP LaserJet Managed E60155dn 3GY09A

HP LaserJet Managed E50145dn 1PU51A

Χαμηλό κόστος με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ εκτυπώνει με ευκολία από οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή. Μπορεί να εκτυπώσει την πρώτη σελίδα με εκπληκτική ταχύτητα ανταπόκρισης περίπου 5.9 δευτερολέπτων μετά την επαναφορά του από κατάσταση αναμονής.

HP color LaserJet Managed Ε55040dw 3GX98A

Με αυτόν τον εκτυπωτή, δίνεται η δυνατότητα για απευθείας ασύρματη εκτύπωση στο γραφείο – από κινητές συσκευές – χωρίς απαραίτητη την πρόσβαση στο δίκτυο. Δημιουργείστε έγχρωμα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με ένα άγγιγμα της κινητής σας συσκευής με δυνατότητα NFC.

HP LaserJet Managed E62655dn 3GY14A

Αυτό το MFP πολυλειτουργικό μοντέλο συνδυάζει την εξαιρετική λειτουργία και ενεργειακή αποδοτικότητα με τη δημιουργία εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας, όταν τα χρειάζεστε.  Παράλληλα, προστατεύει το δίκτυό σας από πιθανές επιθέσεις με τη μεγαλύτερη ασφάλεια του κλάδου.

HP Color LaserJet Managed E57540dn 3GY25A

Εξοικονομήστε ενέργεια και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με αυτό το MFP που παρέχει υψηλή ασφάλεια συσκευών επιπέδου 10, ενώ μπορεί να εκτυπώσει έως και 38 σελίδες ανά λεπτό σε μέγεθος A4. Ιδανικό για επιχειρήσεις και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα ασφαλές, εξαιρετικά παραγωγικό, ενεργειακά αποδοτικό και έγχρωμο MFP.

Αναζητήστε το HP Managed μοντέλο της επιλογής σας στην EuroSupplies που θα  βελτιώσει τις εκτυπώσεις, τις ροές αλλά και την ασφάλεια των εργασιών σας.

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Γνωρίστε τα MFP Plotters + Scanners της Canon

Με δυνατότητα αναβάθμισης από plotter σε MFP scanner ανά πάσα στιγμή και προηγμένη τεχνολογία η Canon πρωτοπορεί και στα επαγγελματικά MFP Plotter Scanner.

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Γιατί να επιλέξετε σαρωτές εγγράφων Epson;

Εύκολη & γρήγορη σάρωση και προηγμένη τεχνολογία για κάθε επιχείρηση. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τα λειτουργικά έξοδα με scanner από την Epson!

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

3LCD και CLO – η πιο προηγμένη τεχνολογία βιντεοπροβολής

Γνωρίστε την επαγγελματική τεχνολογία βιντεοπροβολής 3LCD από την Epson με χρώματα αληθινά και ζωντανά για κάθε επιφάνεια προβολής μεγάλων διαστάσεων.

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Έμαθες για τους εκτυπωτές με δοχεία μελανιών EcoTank;

Ανακαλύψτε την επαναστατική τεχνολογία EcoTank, των εκτυπωτών που χρησιμοποιούν δοχεία μελα-νιού αντί για φυσίγγια και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα!

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Αγορά οθόνης υπολογιστή - Πως να επιλέξετε την κατάλληλη;

Χρειάζεστε οθόνη υπολογιστή για το γραφείο, το σπίτι ή για gaming; Μάθετε τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά οθόνης και κάντε την καλύτερη δυνατή επιλογή!

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Epson SolutionPlus Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Epson SolutionPlus Gold Partners στην Ελλάδα και έχει χαρακτηριστεί ως Authorized Service Partner. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

EuroSupplies – Επίσημος Συνεργάτης της Hewlett Packard

Η EuroSupplies αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Hewlett Packard και έχει λάβει σημαντικά accreditations και βραβεύσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μάθε περισσότερα εδώ!

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

EuroSupplies – Canon Gold Partner & Authorized Service Center

Η EuroSupplies αποτελεί τον μοναδικό Canon Gold Partner στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα Canon Authorized Service Centers της χώρας. Μάθε περισσότερα εδώ!

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Εκτυπωτικά Μελάνια & Toners – Τι πρέπει να γνωρίζεις

Ενημερώσου για όλα τα πλεονεκτήματα χρήσης γνήσιων καινούριων ή ξαναγεμισμένων (refilled) εκτυπωτικών μελανιών και toner αλλά και των ανακατασκευασμένων.

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Εξοικονομήστε Ενέργεια και Προστατέψτε το Περιβάλλον

Ενημερωθείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας υπηρεσίες και προϊόντα της EuroSupplies.

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Γνωρίστε την τεχνολογία της ψηφιακής τρισδιάστατης σάρωσης με τον SOL 3D Scanner

Ο SOL 3D Scanner αποτελεί την ιδανική λύση για τη σάρωση και δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων με αποτύπωση από αντικείμενα του πραγματικού περιβάλλοντος χώρου.

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Μάθετε γιατί χρειάζεστε υπηρεσίες MPS και πως μπορούν να σας βοηθήσουν

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης - MPS έχουν εφαρμογή σε πολλούς κλάδους και μεγέθη επιχειρήσεων. Ενημερωθείτε και εσείς για τα πλεονεκτήματα τους!

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Αυξήστε την παραγωγικότητα στο γραφείο με έναν εκτυπωτή - MFP της σειράς HP Managed και κερδίστε σε κόστος και χρόνο προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας