Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Γνωρίστε την σειρά HP Managed - MFP & Printers

Στο σύγχρονο επαγγελματικό κόσμο, κάθε επιχείρηση θέλει να έχει γνώση των νέων στον κλάδο της, καθώς και να είναι τεχνολογικά ενημερωμένη, ώστε να παραμένει ανταγωνιστική. Με τις ανάγκες των επιχειρήσεων να αυξάνονται συνεχώς, η HP σχεδίασε και δημιούργησε τη σειρά διαχειριζόμενων (Managed) εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων για να καλύψει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

FurtherReading: Διαβάστε γιατί χρειάζεται και η δική σας επιχείρηση υπηρεσίες MPS!

HP Managed – Πώς να επιλέξετε το πιο χρήσιμο εργαλείο για το γραφείο

Μια νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών για απαιτητικά περιβάλλοντα, με ενσωματωμένη τεχνολογία για συχνό έλεγχο και monitoring της λειτουργίας τους, ώστε να ειδοποιεί και να προγραμματίζει τόσο για τη στάθμη και αναπλήρωση των αναλώσιμων αλλά και για τις ανάλογες εργασίες συντήρησης, εξασφαλίζοντας την άψογη λειτουργία αλλά και ασφάλεια του εκτυπωτή. Έτσι, θα μπορείτε να περιορίσετε τις ασχολίες που περιλαμβάνουν την απασχόλησή σας με τις εκτυπώσεις και να επικεντρωθείτε στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και αποδοτικότητά σας.

Η χρήση των HP Managed printers ενέχει πολλά οφέλη, τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες επιχειρήσεις, οποιουδήποτε κλάδου, αφού έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να καλύψουν στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε εταιρείας. Με την επιλογή ενός HP Managed μοντέλου, μια επιχείρηση θα αποκτήσει αρκετά πλεονεκτήματα, μιας και:

  • ενισχύεται η ροή της λειτουργίας των μηχανημάτων και περιορίζονται οι πιθανές διακοπές τους στο ελάχιστο, δεδομένου ότι εξασφαλίζεται εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και αυτοματοποιημένη παραγωγή εγγράφων υψηλής επαγγελματικής ποιότητας. Όπως ακριβώς τα χρειάζεστε με αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε μέρα.
  • επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος. Ένας printer ή MFP της σειράς HP Managed μπορεί να αποδώσει εκτυπώσεις, είτε έγχρωμες είτε ασπρόμαυρες, σε κάθε μορφή με λιγότερα έξοδα μέσω των ειδικών αναλωσίμων μεγάλου yield σε ειδικές προνομιακές και κλειδωμένες τιμές.
  • προστατεύονται τα δεδομένα και το δίκτυό σας από πιθανές επιθέσεις. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα αυτόματης παρακολούθησής απειλών, με εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού και επικύρωση του λειτουργικού συστήματος για να είναι πάντα ανανεωμένο, προσφέροντας έτσι την ασφαλέστερη εκτύπωση.
  • προσφέρεται η δυνατότητα της απρόσκοπτης ροής των εργασιών χωρίς διακοπές και με την ταχύτητα που είναι απαραίτητη. Βελτιώνεται η διαχείριση του χρόνου του προσωπικού, καθώς μπορεί να αφιερώσει μεγαλύτερο μέρος αυτού σε εργασίες που απαιτούν περισσότερη ακρίβεια και προσοχή.

Όμως, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα έγκειται στο γεγονός ότι οι printers και MFP της σειράς HP Managed είναι διαμορφωμένοι, ώστε να κερδίζουν σε χρόνο και κόστος στα αναλώσιμα, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία MPS!

Ποιο μοντέλο HP Managed να επιλέξετε 

Στη σειρά της HP ξεχωρίζουν κάποια μοντέλα που παρέχουν εξαιρετικές αποδόσεις και αποτελέσματα, ενώ επίσης διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

HP LaserJet Managed E60155dn 3GY09A

Το εξαιρετικό με αυτόν τον εκτυπωτή είναι η ταχύτατη εκτύπωση, καθώς μπορεί να παράγει 52 σελίδες ανά λεπτό. Αποτέλεσμα η μεγάλη μηναία παραγωγικότητά του, ενώ σε αυτό συμβάλει και το πολύ χαμηλό κόστος αναλώσιμου που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των λειτουργιών του εκτυπωτή.

HP LaserJet Managed E60155dn 3GY09A

HP LaserJet Managed E50145dn 1PU51A

Χαμηλό κόστος με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ εκτυπώνει με ευκολία από οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή. Μπορεί να εκτυπώσει την πρώτη σελίδα με εκπληκτική ταχύτητα ανταπόκρισης περίπου 5.9 δευτερολέπτων μετά την επαναφορά του από κατάσταση αναμονής.

HP color LaserJet Managed Ε55040dw 3GX98A

Με αυτόν τον εκτυπωτή, δίνεται η δυνατότητα για απευθείας ασύρματη εκτύπωση στο γραφείο – από κινητές συσκευές – χωρίς απαραίτητη την πρόσβαση στο δίκτυο. Δημιουργείστε έγχρωμα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με ένα άγγιγμα της κινητής σας συσκευής με δυνατότητα NFC.

HP LaserJet Managed E62655dn 3GY14A

Αυτό το MFP πολυλειτουργικό μοντέλο συνδυάζει την εξαιρετική λειτουργία και ενεργειακή αποδοτικότητα με τη δημιουργία εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας, όταν τα χρειάζεστε.  Παράλληλα, προστατεύει το δίκτυό σας από πιθανές επιθέσεις με τη μεγαλύτερη ασφάλεια του κλάδου.

HP Color LaserJet Managed E57540dn 3GY25A

Εξοικονομήστε ενέργεια και αυξήστε την παραγωγικότητά σας με αυτό το MFP που παρέχει υψηλή ασφάλεια συσκευών επιπέδου 10, ενώ μπορεί να εκτυπώσει έως και 38 σελίδες ανά λεπτό σε μέγεθος A4. Ιδανικό για επιχειρήσεις και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα ασφαλές, εξαιρετικά παραγωγικό, ενεργειακά αποδοτικό και έγχρωμο MFP.

FurtherReading: Προστατέψτε το περιβάλλον με υπηρεσίες MPS!

Αναζητήστε το HP Managed μοντέλο της επιλογής σας στην EuroSupplies που θα  βελτιώσει τις εκτυπώσεις, τις ροές αλλά και την ασφάλεια των εργασιών σας.

Μοιραστείτε το: Facebook Twitter Pinterest

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον εκτυπωτή σου; Μάθε πως ο καθαρισμός κεφαλής εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει καθώς & άλλες πιθανές λύσεις από τη EuroSupplies!

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Πώς συνδέω εκτυπωτή με κινητό; Πώς γίνεται η εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή HP, Canon ή Epson; Μάθε για τη σύνδεση εκτυπωτή με κινητό εύκολα & γρήγορα!

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

Αναρωτιέσαι γιατί τελειώνουν γρήγορα τα μελάνια εκτύπωσης; Διάβασε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από εκτυπώσεις στο γραφείο & το σπίτι.

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Τι χρειάζεσαι για την απόλυτη gaming εμπειρία; Εκτός από skills απαιτούνται και τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Θα τα βρεις όλα σε σούπερ τιμές στην EuroSupplies!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα gaming πληκτρολόγιο; Μάθε πώς να διαλέξεις τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της αγοράς.

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να αγοράσω; AMD ή NVIDIA; Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Η EuroSupplies θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την καλύτερη κάρτα γραφικών!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2022 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας