Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

7 Tips για να Κάνετε το Γραφείο σας πιο Οικολογικό

Το να κάνετε το γραφείο σας πιο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον είναι εδώ και χρόνια υψίστης σημασίας.

Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον αρκετοί τρόποι να συμβάλετε κι εσείς, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε εταιρικό, υιοθετώντας πρακτικές και μηχανήματα που βοηθούν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος της επιχείρησής σας και να μετατρέψετε το γραφείο σας σε ένα πιο οικολογικό μέρος.

Γιατί να Κάνετε το Γραφείο σας Eco-Friendly; 

  • Για να σώσετε τον πλανήτη (με μικρά & σταθερά βήματα)
  • Για να προσελκύσετε νέο, ταλαντούχο προσωπικό
  • Για να αυξήσετε την αφοσίωση των πελατών σας μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
  • Για να εξοικονομήσετε χρήματα από τα πάγια έξοδα της επιχείρησής σας

Πώς να Κάνετε το Γραφείο σας Οικολογικό; 

 Συνεχίστε να διαβάζετε και βρείτε τους πιο απλούς τρόπους για να βοηθήσετε κι εσείς το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας!

#1 Ανακυκλώστε τα Δοχεία Μελάνης 

Αν χρησιμοποιείτε εκτυπωτές inkjet, η ζωή σας και η συμβολή σας στην προστασία του περιβάλλοντος μόλις έγινε ευκολότερη, καθώς η HP εξασφαλίζει ότι κανένα δοχείο που επιστρέφεται μέσω του προγράμματος HP PLANET PARTNERS δεν καταλήγει σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Εκτυπωτές inkjet για οικολογικό γραφείο

Όλα τα δοχεία HP και Samsung που επιστρέφονται στην Eurosupplies υποβάλλονται σε μια διαδικασία ανακύκλωσης πολλών φάσεων, δωρεάν. Έτσι μειώνετε και το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα! Ταυτόχρονα, μπορείτε να λάβετε πιστοποιητικά που αποδεικνύουν τις προσπάθειές σας για βιωσιμότητα και εταιρική κοινωνική ευθύνη.

#2 Μειώστε τη Χρήση Πλαστικού 

Ποτήρια μιας χρήσης, μπουκαλάκια νερού και αναλώσιμα πλαστικά είναι οι συνήθεις ύποπτοι σε κάθε γραφείο. Σίγουρα μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση τους, αλλά ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να τα μειώσετε, μπορείτε πάντα να τα ανακυκλώσετε.

Τοποθετήστε έναν κάδο ανακύκλωσης σε κεντρικό σημείο για να είναι εύκολα προσβάσιμος από όλους τους εργαζόμενους, και έτσι να ενεργοποιούνται πιο εύκολα.

#3 Χρησιμοποιείστε Υπηρεσίες MPS

Οι υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (MPS) δίνουν στην εταιρεία σας πλήρη έλεγχο εγγράφων. Πρακτικά, μέσω της συνεργασίας με έναν εξωτερικό συνεργάτη, μπορείτε να βοηθήσετε το περιβάλλον, να μειώσετε τα λειτουργικά κόστη ενώ ταυτόχρονα να αυξήσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας.

Με λίγα λόγια, πετυχαίνετε ομαλή ροή των εργασιών εκτύπωσης, σε συνδυασμό με συμβουλευτική καθοδήγηση και ελεγχόμενη λειτουργία μηχανημάτων και υλικών.

Further Reading: Μειώστε τα κόστη εκτύπωσης & αυξήστε την παραγωγικότητα με λύσεις MPS 

Υπηρεσίες διαχειριζόμενης εκτύπωσης (MPS)

#4 Μειώστε την Άσκοπη Χρήση Χαρτιού 

Είναι συνήθεια, αλλά από αυτές που κόβονται μάλλον εύκολα! Δεν υπάρχει λόγος να τυπώνετε αρχεία χωρίς λόγο, παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο. Και για να μειώσετε ακόμα περισσότερο τη χρήση χαρτιού, προτιμήστε την εκτύπωση διπλής όψης.

Επίσης, προωθήστε ηλεκτρονικά όσο περισσότερα έγγραφα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και χρησιμοποιείστε σάρωση για να διευκολύνετε την ψηφιακή ροή των εργασιών σας.

#5 Χρησιμοποιείστε Εξοπλισμό που δεν Καταναλώνει Πολλή Ενέργεια 

Εάν χρησιμοποιείτε εκτυπωτικά μηχανήματα υψηλών απαιτήσεων, τότε έχετε έναν ακόμη λόγο να κάνετε το γραφείο σας πιο οικονομικό και οικολογικό. Προτιμήστε plotter που σέβονται το περιβάλλον, όπως αυτοί της εταιρείας Epson με τις καινοτόμες τεχνολογίες PrecisionCoreHeat-Free και MicroPiezoHeat-Free, που δεν καταναλώνουν θερμότητα και συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας στην επιχείρησή σας.

Αυτή είναι και η κατάλληλη ευκαιρία να επενδύστε σε καινούριο εξοπλισμό με τεχνολογίες νέας γενιάς σε όλες τις κατηγορίες εκτυπωτών, πολυμηχανημάτων, πλότερ και σαρωτών, που πλέον έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και θα έτσι θα αποσβέσετε την επένδυσή σας σε χρόνο ρεκόρ!

FurtherReading: Νέοι εκτυπωτές Epson με καινοτόμες τεχνολογίες 

plotter για οικολογικό γραφείο

 

#6 Κάντε το Γραφείο σας «Έξυπνο» 

Τα «έξυπνα γραφεία» όλο και πληθαίνουν παγκοσμίως, αφού μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε τους χώρους αλλά και τον εξοπλισμό σας εξ’ αποστάσεως. Μια πραγματικά σημαντική συμβολή στην προστασία του πλανήτη, καθώς διάφορες έξυπνες μικροσυσκευές και πρίζες σας επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλείνετε μηχανήματα στο γραφείο σας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε εσείς.

Δοκιμάστε smart light bulbs, smart plugs, και motion sensors, και επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση ενέργειας άμεσα, βοηθώντας ταυτόχρονα το περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Όλα τα smart προϊόντα της Eurosupplies

#7 Αποσυνδέστε ό,τι δεν Χρησιμοποιείτε

Η πιο σημαντική συμβουλή και αυτή που μάλλον ξεχνάτε συχνότερα!

Όταν βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής, δηλαδή κλειστά αλλά στην πρίζα, τα μηχανήματα συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια που επηρεάζει αρνητικά τόσο το περιβάλλον όσο και τους λογαριασμούς σας.

Όταν φεύγετε από το γραφείο, θυμηθείτε να αποσυνδέσετε όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που συνεχίζουν να καταναλώνουν ρεύμα. Ακόμα κι αν είστε στο γραφείο, κάντε συνήθειά

σας να βγάζετε από την πρίζα όσα μηχανήματα δεν χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή και βοηθήστε τη Γη!

Αν ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα μηχανήματά σας για να συμβάλλετε ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος, ελάτε σήμερα στη Eurosupplies για να δούμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να βρούμε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για εσάς.

Δείτε όλες τις προσφορές για αναβάθμιση εξοπλισμού

 

Μοιραστείτε το: Facebook Twitter Pinterest

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το μελάνι – Μάθε γιατί!

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον εκτυπωτή σου; Μάθε πως ο καθαρισμός κεφαλής εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει καθώς & άλλες πιθανές λύσεις από τη EuroSupplies!

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή – Πώς γίνεται;

Πώς συνδέω εκτυπωτή με κινητό; Πώς γίνεται η εκτύπωση από κινητό σε εκτυπωτή HP, Canon ή Epson; Μάθε για τη σύνδεση εκτυπωτή με κινητό εύκολα & γρήγορα!

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

5 μυστικά που δε γνωρίζατε για εξοικονόμηση στην εκτύπωση

Αναρωτιέσαι γιατί τελειώνουν γρήγορα τα μελάνια εκτύπωσης; Διάβασε μερικές συμβουλές για να εξοικονομήσεις χρήματα από εκτυπώσεις στο γραφείο & το σπίτι.

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Gaming is Life – Ο απαραίτητος εξοπλισμός κάθε gamer

Τι χρειάζεσαι για την απόλυτη gaming εμπειρία; Εκτός από skills απαιτούνται και τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Θα τα βρεις όλα σε σούπερ τιμές στην EuroSupplies!

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο gaming πληκτρολόγιο

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα gaming πληκτρολόγιο; Μάθε πώς να διαλέξεις τα καλύτερα πληκτρολόγια gaming της αγοράς.

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να πάρω;

Τι κάρτα γραφικών να αγοράσω; AMD ή NVIDIA; Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά; Η EuroSupplies θα σε βοηθήσει να διαλέξεις την καλύτερη κάρτα γραφικών!

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2022 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας