Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)

Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)
Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)
discountΠαράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Special Offer Όφελος 78,55 € (κέρδος 14%)
Από 558,00 € μόνο
479,45 €
(386,65 € +24% ΦΠΑ)
Delivery Παράδοση σε 1 με 3 ημέρες
Not available at the store Μη διαθέσιμο για άμεση παραλαβή από το κατάστημα
Κωδικός Προϊόντος: 52779
Δυνατότητα δόσεων με πιστωτική κάρτα
Κόστος Αποστολής
Εντός Αττικής:
(Εξαιρούνται τα νησιά)
Δωρεάν μέσω Courier
ή Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημα
ή Δωρεάν παραλαβή από τη ΔΙΑΣ logistics
Εκτός Αττικής:
+11,00 € μέσω Courier
ή +10 € μέσω μεταφορικής
ή Δωρεάν με δική σας μεταφορική
Κύπρος:
+20,00 € μέσω Courier
ή Δωρεάν με δική σας μεταφορική
Μοιραστείτε το
Στα social media Facebook Twitter Pinterest

Περιγραφή Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)

Οι τεχνολογίες που περιέχονται στο Fujitsu Scanner fi-800r για το paper handling των προς ψηφιοποίηση εγγράφων εγγυούνται τα παρακάτω:

 • Μηδενική πιθανότητα καταστροφής παραστατικού ή συνοδευτικού εγγράφου
 • Μηδενική πιθανότητα double feed scanning (να σαρωθούν δλδ 2 σελίδες παραστατικών μαζί και να μην εμφανίζονται στο ψηφιακό αντίγραφο)
 • Άριστη ποιότητα απεικόνισης. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα παραστατικά είναι μηχανογραφημένα ή διακορευμένα και περιέχουν εικόνες ως background καθιστώντας την ψηφιακή αναπαραγωγή τους πολύ δύσκολη. Ο Fujitsu fi-800r ψηφιοποιεί με την καλύτερη τεχνολογικά δυνατή τεχνολογία  
 • Διαθέτει δύο μονάδες παράλληλης σάρωσης σε μια εξαιρετικά μικρή και συμπαγής συσκευή διαστάσεων  10 x 8 Χ 30 cm (Incredibly small footprint). Μικρότερο και από ένα πληκτρολόγιο!!!
 • Σαρώνει με ταχύτατα 40 σελίδες το λεπτό σε Simplex mode και 80 σελίδες το λεπτό σε Duplex mode
 • Δέχεται τα έντυπα από το πάνω μέρος με δυνατότητα σάρωσης πολλαπλών εγγράφων (feeder χωρητικότητας 20 σελίδων Α4 80gr/m2)
 • Έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τον τύπο του εγγράφου και να σαρώνει αυτόματα μονόχρωμα τις μονόχρωμες σελίδες (1bit) και έγχρωμα τις σελίδες που περιέχουν χρώμα.
  • 1bit BW
  • 16bit Grey Scale
  • 24bit Color
 • Η διαδικασία της σάρωσης εσωτερικά του scanner γίνεται σε ευθεία γραμμή (Straight Path) μπρος-πίσω με ένα πέρασμα και δεν υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί το πρωτότυπο κατά την σάρωση. Μπορεί να σαρώσει ακόμη και Διαβατήρια αλλά και Αστυνομικές Ταυτότητες (παλαιού & νέου τύπου), πιστωτικές κάρτες και πολλά άλλα, χωρίς παραμετροποίησεις απο τον χειριστή, καθώς έχει δυνατότητα σάρωσης χαρτιού βάρους από 20 g/m2 έως και 413 g/m2  και πάχους έως 5 mm!!!
 • Έχει δυνατότητα λειτουργίας σε Windows XP Pro 32bit με Fujitsu Emulation Mode. Όλοι οι σαρωτές Fujitsu είναι εφικτό να λειτουργήσουν σε emulation mode. Με το συγκεκριμένο συνοδευτικό λογισμικό που περιλαμβάνετε στο DVD εγκατάστασης κάθε σαρωτή Fujitsu (SETUP_DISCToolsFTLyEmu.exe) είναι εφικτό να ρυθμιστούν ώστε να είναι συμβατά με παλαιότερα λειτουργικά συστήματα (όπως Windows XP) ή εφαρμογές διαχείρισης εγγράφων που ο πελάτης διαθέτει και δεν επιθυμεί να τις αναβαθμίσει.
  • Πολύ σημαντική πληροφορία είναι ότι μπορεί ο Η/Υ και τα Windows XP να αναγνωρίζουν μεν τον σαρωτή ως παλαιότερο μοντέλο (fi-6130) αλλά οι παραγωγικές δυνατότητες του σαρωτή fi-800r παραμένουν σε ισχύ.
 • Έχει αναλώσιμα με τεράστιο κύκλο ζωής και με μικρό κόστος
 • Έχει δυνατότητα μελλοντικής προσθήκης δικτυακού option, Silex DS-510. Με το Silex DS-510 είναι εφικτό ο σαρωτής να διαμοιραστεί σε Χ αριθμό Η/Υ εντός του ίδιου domain. Σε κάθε Η/Υ που θα χρησιμοποιεί τον scanner fi-800r θα πρέπει να εγκατασταθεί το λογισμικό του scanner αλλά και του Silex DS-510 ώστε να είναι εφικτή η διαχείριση του διαμοιρασμού του (reserve, queuing, etc)
 • Εντός του Fujitsu fi-800r περιλαμβάνονται ΔΩΡΕΑΝ και είναι δυνατό να εγκατασταθούν οι παρακάτω εφαρμογές:
  • Fujitsu PaperStream IP (TWAIN/TWAIN x64/ISIS) αλλά και Windows Image Acquisition.
 1. Είναι ο επαγγελματικός driver λειτουργίας του σαρωτή και είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί ώστε το λειτουργικό σύστημα να αναγνωρίσει τον Fujitsu scanner.
 2. Περιλαμβάνει τεχνολογίες αιχμής στην επεξεργασία εικόνας που η Fujitsu αναπτύσσει χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να αλλάξετε ή να τροποποιήσετε οποιοδήποτε λογισμικό που ίσως ήδη o συνεργάτης σας διαθέτει. Είναι εφικτό για παράδειγμα να αλλάζουν οι ρυθμίσεις σάρωσης αν ψηφιοποιηθεί μία ειδική σελίδα με ειδικό χρωματισμό ή barcode ή Patch Code. Είναι εφικτό να αφαιρεθούν watermarks ώστε η αναγνώριση του κειμένου να έχει σημαντικά ποσοστά επιτυχίας.

 

 1. Διαθέτει τεχνολογίες για την βελτίωση σάρωσης χαρακτήρων/κειμένου αλλά και αφαίρεσης θορύβου.

 

 1. Είναι εφικτό με την τεχνολογία APS ( Automatic Profile Selection) να ταξινομήσει έγγραφα κατά την σάρωση χωρίς την ανάγκη OCR / ICR ( π.χ. Σάρωση και Ταξινόμηση Παραστατικών ανά Προμηθευτή στο αντίστοιχο directory / folder) 

 

 1. Μεταξύ άλλων είναι σε θέση να κάνει barcode recognition, auto color, auto orientation, auto size, auto de-skew, front and back merging (για επιταγές για παράδειγμα), Digital endorsement, Statistical Reporting, Blank Page Deletion, Intelligent Multi-Feed Controls, Color Clean Up, Hole-Fill and Edge Clean Up, Multi-Stream Support αλλά και αναγνώρισης 1ης σελίδας σε Ταυτότητες /Διπλώματα και διαβατήρια ώστε να λαμβάνεται τα καλύτερα δυνατά ψηφιακά αντίγραφα.


 

 • Fujitsu Software Operation Panel,
 1. Είναι η ειδική εφαρμογή της Fujitsu που αν εγκατασταθεί επιτρέπει την ρύθμιση και διαχείριση των λειτουργιών του σαρωτή στο EEPROM του.
  • Fujitsu Error Recovery Guide,
 1. Είναι η ειδική εφαρμογή της Fujitsu που αν εγκατασταθεί ενημερώνει για το status λειτουργίας του σαρωτή.
 2. Σε περίπτωση βλάβης ή αστοχίας σάρωσης βγάζει κωδικοποιημένα μηνύματα ώστε η αποκατάσταση της βλάβης να είναι άμεση από την εταιρία μας
  • Fujitsu PaperStream Capture,
 1. Το λογισμικό PS Capture επιτρέπει την απλή και εύκολη ψηφιοποίηση, όπως ένα κλικ στο εικονίδιο προφίλ για σάρωση κατά παρτίδες.
 2. Διαχωρίζει, ονοματίζει και κατηγοριοποιεί  τα ψηφιοποιημένα έγγραφα με αναγνώριση barcodes, patchcodes, αριθμό σελίδων, Zonal OCR ή ακόμη όταν βρίσκει κενές σελίδες ώστε να για να αποφευχθεί η οργάνωση αρχείων μετά την ψηφιοποίηση.
  1. Είναι εφικτό ανά σελίδα σάρωσης να αναγνωρίσει έως και 20 barcodes!
  2. Είναι εφικτό ανά σελίδα σάρωσης να αναγνωρίσει έως και 20 Zonal OCR!
 3. Ειδικά για τον σαρωτή fi-800r είναι εφικτό να εξαχθούν ως metadata όλα τα στοιχεία του διαβατηρίου ή ταυτότητας όπως Αριθμός Διαβατηρίου, Εθνικότητα, Όνομα, Επίθετο, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία λήξης εγγράφου (με ειδοποίηση αν έχει ήδη λήξει ώστε να μην γίνει αποδεκτό από τον χειριστή).

 

 1. Περιλαμβάνει βιβλιοθήκη του καλύτερου λογισμικού OCR για την Ελληνική Γλώσσα Abbyy Finereader για την αναγνώριση κειμένου και να δημιουργήσει Searchable PDF για παράδειγμα στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Αναγνωρίζει μεταξύ άλλων τις παρακάτω γλώσσες  Greek, Japanese, English, French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Russian, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Turkey, and Arabic
 1. Παρακαλούμε όπως αξιολογηθεί το γεγονός ότι εκτός της πληθώρας επιλογών (text under image/ text & image etc) είναι εφικτή η επιλογή πολλαπλών γλωσσών αναγνώρισης. Δηλαδή σε μία σελίδα να αναγνωριστεί με επιτυχία 99% κείμενο που είναι στην Ελληνική αλλά και Αγγλική γλώσσα.
 2. Μπορεί να προωθήσει τα ψηφιοποιημένα και δεικτοδοτημένα αρχεία αυτόματα σε FTP, SharePoint® Server 2007, SharePoint® Server 2010, SharePoint® Server 2013, SharePoint® Server 2016
 3. Υποστηρίζει την αναγνώριση Patch Codes (Patch 1,2,3,4,T,6) και Barcodes 1D barcodes: UPC-A/EAN/JAN, Code 3 of 9, Code 128/EAN128, Codabar (NW7), ITF.
 4. Μπορεί να δημιουργήσει τους παρακάτω τύπους αρχείων: MS Word, MS Excel, PDF, PDF/A, PDF with OCR, TIFF(Single / Multi-page), JPEG, JPEG2000, BMP
 5. Μπορεί να ονοματίσει τα ψηφιοποιημένα αρχεία αλλά και να εξάγει τα metadata των ψηφιοποιημένων αρχείων με κανόνες όπως Profile Name, Batch Name, User Name, Station Name, Document Counter, Page Counter ,Sheet Counter , Environment Value, Release Date ,Release Time, Document Separator Value ,Multi-image Output Number ,Output Side ,Optional character string ,Meta Data (Barcode – Zonal OCR) σε μορφή XML, CSV και Unicode TXT

 

 • Fujitsu Scan to Microsoft SharePoint,
  • Είναι η ειδική εφαρμογή της Fujitsu που αν εγκατασταθεί επιτρέπει την χρήση του σαρωτή για την αυτοματοποιημένη προώθηση των αρχείων και των metadata τους στο MS SharePoint (on premise ή Ο365).
  • Παρακαλούμε όπως αξιολογηθεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο εργαλείο εξελίσσεται συνεχώς από το 2007 που αρχικά είχε παραχθεί. Η αυτοματοποιημένη εισαγωγή αρχείων σε περιβάλλον MS SharePoint ενέχει αρκετές δυσκολίες που η εταιρία μας καλύπτει πλήρως.
 • Fujitsu Scanner Central Admin Agent / Scanner Central Administrator
  •  Ο εξελιγμένος επαγγελματικός Scanner Driver PaperStream IP που περιλαμβάνεται σε κάθε Fujitsu Scanner επιτρέπει την ενεργοποίηση του Scanner Central Administrator Agent αν o συνεργάτης σας το επιθυμεί. Είναι μία Client - Server εφαρμογή όπου επιτρέπει την επίβλεψη και διαχείριση πολλών Fujitsu Scanners μέσω δικτύου από ένα σημείο. Επιτρέπει στον διαχειριστή να ελέγχει το scanner status, να κάνει simultaneous driver/software updates, να ενοποιεί ρυθμίσεις ψηφιοποίησης να διαχειρίζεται scanner users και πολλά άλλα. Σίγουρα το Scanner Central Admin μειώνει σημαντικά τους χρόνους για την προσπάθεια εγκατάστασης, υποστήριξης μεγάλου αριθμού από fujitsu Scanners. Είναι ιδανικό για οργανισμούς που χρησιμοποιούν σαρωτές σε μεγάλη κλίμακα όπως εσείς.
  • Είναι εφικτή η κεντρική διαχείριση όλων των εγκατεστημένων σαρωτών για να:
   • ελέγχει την κατάσταση των αναλωσίμων τους,
   • ελέγχει την λειτουργική κατάσταση των σαρωτών,
   • ελέγχει την παραγωγικότητα τους,
   • κάνει firmware update
   • κάνει drivers update / παραμετροποίηση
   • ελέγχει αριθμό paper jam

Χαρακτηριστικά Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)

Παρακάτω θα βρείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001) καθώς και τους σχετικούς κωδικούς.

Κωδικός Προϊόντος52779
ΚατασκευαστήςFujitsu
Part NumberPA03795-B001
ΚατηγορίαΣαρωτές - Scanners
Ανάλυση Σάρωσης (dpi)600
Μέγεθος ΧαρτιούA4
Τύπος ΣαρωτήSheetfed (ADF)
Τρόπος ΣύνδεσηςUSB
Εγγύηση1 έτος
Τιμή479,45 €
Τιμή χωρίς ΦΠΑ386,65 € +24% ΦΠΑ

Συμβατότητα Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001)

Παρακάτω θα βρείτε συμβατές συσκευές για το Σαρωτής Fujitsu fi-800R (PA03795-B001).

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας