Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Ενημέρωση COVID-19: Οι on-line παραγγελίες πραγματοποιούνται και θα συνεχίσουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις λόγω προβλημάτων των μεταφορέων. Οι παραδόσεις δεμάτων πλέον γίνονται στο ισόγειο για την ασφάλεια όλων. Αναλυτικά
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home

Ενημέρωση για COVID-19

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Eurosupplies ΙΚΕ είναι πλήρως λειτουργική και αντιμετωπίζει όλη την κατάσταση κάνοντας το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα και τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε τους εργαζομένους μας και να παραμείνουμε πλήρως λειτουργικοί ως εταιρεία. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι της εταιρείας βρίσκονται σε λειτουργία γραφείου από το σπίτι, με τη βοήθεια της πληροφορικής και της λογιστικής υποστήριξης απευθείας από το γραφείο.

Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη μας έχουν εξασφαλιστεί με όλους τους δυνατούς τρόπους και έχουν ληφθεί όλα τα προστατευτικά μέτρα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περιορισμοί ή εμπόδια όσον αφορά τον εφοδιασμό και τις μεταφορές.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για την ασφάλεια όλων θα διακόψουμε τις παραλαβές από το κατάστημα μας στα Σπάτα και της αποθήκης μας στον Ασπρόπυργο.

Ως εκ τούτου, για το τρέχον χρονικό διάστημα εκτελούμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές μας χωρίς διαταραχές, διατηρούμε σωστά επίπεδα αποθεμάτων και λειτουργούμε ομαλά. Σίγουρα θα παρακολουθούμε στενά όλη την κατάσταση της αγοράς και θα προσπαθούμε έτσι ώστε η αρνητική επιρροή και οι συνέπειες της πανδημίας να μας επηρεάσει μακροπρόθεσμα το λιγότερο δυνατόν. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για πιθανές καθυστερήσεις ή προκλήσεις όσον αφορά τη συνεργασία μας.

Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Hellenic Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2021 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας