Αρχική Σελίδα Αρχική
Στείλτε email στο Στείλε email info@eurosupplies.gr EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

HP DaaS Υπηρεσία - Για Επιχειρήσεις

Device as a Service (DaaS)

 

Στην εποχή του «όλα σαν υπηρεσία», το Device as a Service (DaaS) ακούγεται ως η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Κι όμως, ενώ οι περισσότερες επιχειρήσεις αξιοποιούν MPS, δύσκολα πείθονται να πάψουν να αγοράζουν «από το ράφι» τους υπολογιστές τους.

Το DaaS δεν είναι τεχνολογία, είναι ένα νέο μοντέλο λειτουργίας των επιχειρήσεων, μια αλλαγή νοοτροπίας που λέει ότι η διαχείριση των εργαλείων που χρειάζεται για να κάνει κανείς τη δουλειά του, την αναλαμβάνει μια τρίτη εταιρεία, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης που ξέρει καλύτερα την αγορά τεχνολογίας, έχει τους απαραίτητους πόρους και το κατάλληλο προσωπικό για να μπορεί να προσφέρει πραγματικά προηγμένες υπηρεσίες όποτε χρειαστεί.

Ο συνεργάτης αυτός δεν είναι άλλος από τη Eurosupplies, μια εταιρεία με τεράστια και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του ψηφιακού εξοπλισμού, του MPS και των εξειδικευμένων υπηρεσιών after sales support και service. Οι υπηρεσίες HP DaaS προσφέρονται από την Eurosupplies, η οποία αποτελεί Partner First Platinum συνεργάτη της HP.

Τα οφέλη

Όπως προαναφέραμε DaaS σημαίνει Device as a Service. Τι σημαίνει όμως αυτό στην πράξη; Με απλά λόγια, αντί να αγοράζετε και να διαχειρίζεστε εσείς τον απαραίτητο ψηφιακό εξοπλισμό για την επιχείρησή σας (υπολογιστές, οθόνες κ.λπ), αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία η Eurosupplies. Το εντυπωσιακό με το μοντέλο HP DaaS είναι ότι η Eurosupplies δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την επιλογή (πάντα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες) του εξοπλισμού, τη συντήρηση, την αντικατάσταση ή αναβάθμιση, αλλά αναλαμβάνει να προσαρμόζει τις συσκευές και τις συνοδευτικές υπηρεσίες, καθώς η επιχείρησή σας εξελίσσεται. Αυτό σημαίνει ότι εσείς πληρώνετε για ό,τι ακριβώς χρησιμοποιείτε και τίποτα παραπάνω. Επιπλέον, αυτό για το οποίο πληρώνετε είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του HP DaaS που πρέπει να αναλογιστείτε είναι ότι το κόστος του εξοπλισμού σας παύει να περιλαμβάνεται στα κεφαλαιουχικά έξοδα (CAPEX), αλλά μεταπηδά στα λειτουργικά (OPEX). Έτσι, σχεδόν από την πρώτη στιγμή θα δείτε το cashflow σας να αυξάνετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατευθύνετε τους πόρους σας εκεί που πραγματικά υπάρχει ανάγκη.

Device as a Service (DaaS)

Τι προσφέρει η Eurosupplies

  •  Πολλαπλά λειτουργικά συστήματα

Ξεκινήστε επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα συσκευών και αξεσουάρ που προσφέρονται ως υπηρεσία αντί για προϊόντα προς αγορά.

   •  Παρακολούθηση συσκευών και ανάλυση δεδομένων

Εκτός από την «εκμίσθωση» συσκευών, η υπηρεσία HP DaaS από την Eurosupplies χρησιμοποιεί προηγμένα δεδομένα analytics για την παρακολούθηση της κατάστασης και της παραγωγικότητας κάθε συσκευής. Έτσι, τα προβλήματα εντοπίζονται πριν καν ξεκινήσουν κι εσείς απολαμβάνετε πάντα συσκευές που λειτουργούν στο maximum χωρίς διακοπή.

   •  Εξοικονόμηση πόρων

Αντί να σπαταλάτε πολύτιμους πόρους για τον καθαρισμό ενός ιού, εντοπίστε την απειλή πριν εξελιχθεί με το προηγμένο λογισμικό προειδοποίησης ασφάλειας. Κατανοήστε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους υπαλλήλους και εντοπίστε προγράμματα ή συσκευές που δεν είναι πλέον αποτελεσματικές.

   •  Σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Με τα ευέλικτα και προσαρμοσμένα πακέτα που παρέχει η Eurosupplies, οι συσκευές σας διαχειρίζονται σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους αυξάνοντας την αποδοτικότητα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής σας.

Το HP DaaS από την Eurosupplies προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει hardware, analytics, υποστήριξη και διαχείριση συσκευών όλα σε μία απλή υπηρεσία.

   •  Ευέλικτα πακέτα

Η απλότητα και η ευελιξία των πακέτων HP DaaS από την Eurosupplies σάς επιτρέπουν να αποφορτίζετε την καθημερινή διαχείριση συσκευών στην τεχνική υποστήριξη της Eurosupplies.

 

Κατάλληλο για κάθε επιχείρηση

Η λύση HP DaaS από την Eurosupplies είναι κατάλληλη για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους. Είτε είστε startup είτε μια μικρομεσαία επιχείρηση, είτε ένας μεγάλος οργανισμός, είναι πρωταρχικής σημασίας η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση να συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησης αντί να την εμποδίσει. Εμπιστευθείτε την Eurosupplies και την HP για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό που θα σας πάει στο μέλλον.

 

 Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Amplify Impact Catalyst 2023
Member of Shopflix
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2023 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας