Αρχική Σελίδα Αρχική
Καλέστε μας στο Κάλεσε μας 210 6037990 EnglishGreek
Υπολογιστές - Αναβάθμιση - Περιφερειακά - Αξεσουάρ
Εκτυπωτές & Αναλώσιμα
Δικτυακά - UPS - Τηλεφωνία - Smart Home
Home & Hobbies

Projectors - Βιντεοπροβολείς XGiMi

Στα μέσα του 20ού αιώνα, έκαναν την εμφάνισή τους οι βιντεοπροβολείς (αλλιώς projectors), οι οποίοι έφεραν την επανάσταση στην προβολή στατικών και μετέπειτα κινούμενων εικόνων σε  επιφάνειες προβολής μεγάλων διαστάσεων. Μπορεί το αρχικό κόστος αγοράς και συντήρησής να ήταν ιδιαίτερα υψηλό, όμως η δημοφιλία τους συνέβαλε σύντομα στην μείωσή της τιμής τους. Πλέον, η αγορά τους είναι πιο προσιτή για το μέσο καθημερινό χρήστη και το κόστος συντήρησης διαχειρίσιμο, ενώ η ποιότητά τους έχει βελτιωθεί θεαματικά.

Τεχνολογίες projectors

Σήμερα, οι video projectors εμφανίζουν χαρακτηριστικά με υψηλές επιδόσεις, μεγαλύτερο χρόνο ζωής και εξαιρετικές τεχνολογίες απεικόνισης. Μεταξύ των βιντεοπροβολέων που διαθέτουμε, μπορείτε να βρείτε τύπους προϊόντων bulb αλλά και laser, με ποικίλες τεχνολογίες απεικόνισης, από τις πιο κλασικές DMD, LCOS μέχρι τις πιο δημοφιλείς DLP, LED, LCOS Laser, καθώς και την πλέον κορυφαία 3LCD. Βρείτε μηχανήματα προβολής F.HD, SVGA αλλά και 4k με αναλύσεις που ξεκινάνε από 800 x 480 μέχρι και 3840 x 2160px, επίπεδα φωτεινότητας από 500 μέχρι 20.000 lumens και δυνατότητες short και standard throw προβολής. Ακόμη, ορισμένα brands προσφέρουν τη δυνατότητα για στερέωση σε οριζόντιο και κάθετο επίπεδο.

Τι μάρκα videoprojector να επιλέξω;

Οι βιντεοπροβολείς της Epson προσφέρουν φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας, ακόμα και σε συνθήκες φυσικού φωτισμού, με ευκρινείς λεπτομέρειες. Εξίσου καθαρές και φωτεινές εικόνες παράγουν και οι βιντεοπροβολείς της Canon, οι οποίοι προσφέρουν αρκετές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για βέλτιστη ποιότητα εικόνας σε κάθε χρήση. Ανάμεσα στους υπόλοιπους κατασκευαστές, η BenQ έχει ενσωματώσει την τεχνολογία SmartEco, αποκλειστική καινοτομία, η οποία επιτρέπει στις εταιρείες να ελαχιστοποιήσουν την κατανάλωση ενέργειας από τις λυχνίες προβολής, χωρίς να χάνει σε ποιότητα εικόνας. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι κάθε βιντεοπροβολέας να είναι εύχρηστος και κατάλληλος για ποικίλες χρήσεις. Αυτή τη φιλοσοφία έχει υιοθετήσει και στα προϊόντα της η ViewSonic, τα οποία ξεχωρίζουν για το έξυπνο design τους. Ακόμη, θα βρείτε projectors από τη Conceptum, Lenco, Optoma και Philips.

 

Αναζητείστε ανάμεσα σε κορυφαίους κατασκευαστές, το μηχάνημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Για επαγγελματικές χρήσεις, σε meetings ή παρουσιάσεις στο γραφείο, προβολές σε σχολικές αίθουσες για πιο διαδραστική εκπαίδευση, ακόμα και για οικιακούς χώρους, σε μεγάλα αλλά και πιο μικρά – pocket μεγέθη.

 

Η EuroSupplies προσφέρει επαγγελματικό service & τεχνική υποστήριξη για όλους τους βιντεοπροβολείς. Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε αναλώσιμα, αξεσουάρ και μηχανήματα, όπως φακούς βιντεοπροβολών, κατάλληλες βάσεις, τηλεχειριστήρια παρουσιάσεων, οθόνες προβολής κ.α.

 

Βρείτε το μοντέλο που καλύπτει τις απαιτήσεις σας και πραγματοποιήσετε εντυπωσιακές παρουσιάσεις και προβολές. Πάνω από 200 επώνυμοι βιντεοπροβολείς σε ανταγωνιστικές τιμές και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα καλύψουν κάθε χρήστη!

Περιγραφή Κατηγορίας Αναλυτικά

Δεν βρέθηκαν σχετικά προϊόντα.

Project Brands
Εγγραφή στο Newsletter

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να προχωρήσετε.

AOC
ASUS
CORSAIR
Elitron
gigabyte
xerox-adtp
jbl
philips
sandisk
Mi
HP
Dell
Epson
Kyocera
Ricoh
HP
Samsung
Canon
APC
Epson
Benq
Devolo
Logitech
tp-link
trust
microsoft
mediarange
lenovo
d-link
cyberpower
nokia
xbox
brother
kingston
panasonic
TUV Hellas ISO 9001
TUV Hellas ISO 14001
Amplify Impact Catalyst 2023
Member of Shopflix
Member of GRECA
Trust Ecommerce Europe
Best Price Award
Visa Visa Verified Mastercard Mastercard Secure Code Maestro Eurobank Ethniki Trapeza Alpha Bank Piraeus Bank
EuroSupplies

© 2013-2023 EuroSupplies. All rights reserved.

• Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται 24% ΦΠΑ
• Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση
• Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές σχετικών οργανισμών
• Δέσμευση τιμών γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας και επιβεβαίωσής της
• Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν
• Διαβάστε αναλυτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας